Beszélgetünk Spanyolországról?
Tervezzünk meg oda egy utazást:D!
Hova mennék?(melyik részére)
Mit dolgoznánk?
Mit néznénk meg?(látnivalók)
Mennyi időre?
Mit vennénkk?:D(ruha stbb.)
Linkelhettek is bármit ami Spanyolországgal kapcsolatos!:D
Szia! Újra itt vagyok!:)
kiváncsi vagyok az oldalraa amiket olvastál! linkelsz?:D
mindetn amit találtál!:)
Én amugy a fővárosra gondoltam:D Madrid:)
de néztem Barcelonát és hátt gyönyörűűű:D
ugy mennék márrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D
Szia!Szerintem is gyönyörű lehet mindkettő (már képek alapján is meseszép).Én is erre a két városra gondoltam főleg.Azon az oldalon, amit néztem, úgy látom többen vannak Barcelonába (magyarok).Linkelem az oldalt, lehet regisztrálok is majd rá, nagyon segítőkészek rajta az emberek.(és azt mondják nagyon kedvesek az emberek spanyolban).írj majd még.
Ja és szólj, ha regisztrálsz rá, hogy tudjam mi ott a neved.
Igen,megnéztem:D
amint látom nagyon sokan dicsérik Spanyolországot és az ottani embereket:D
Szted meglehetne élni ott ugy hogy közben egy kis pénzt félre is lehetne tenni?
Egésznap Spanyolországgal kapcsolatos dolgokat nézegetek:D
Nagyon mennék:D
ha te kimennél, mennyi időre tervezed?
Tegnap este én is spanyolt böngésztem.:D
Szerintem simán lehetne félrerakni is.Bár nekem nagy áldozattal járna, mivel imádok bulizni.:)
Először 1 évre mennék ki, utána mindenképp hazajönnék 1-2 hétre.Ha tetszene (amiben biztos vagyok), tuti visszamennék.de ha olyan munkahelyet találnék, ahonnan nem lenne megoldható hazajönni, csak később, akkor maradnék.:D
Jajj én is nagyooooon mennék.:)Most azonnal.
Te hogy tervezed, meddig?
Tulajdonképpen én is igy tervezem! Kimennék és 1-2 hét után eldölne hogy mi mennyire megy...valószinű nagyon tetszene minden,ezért maradnék kb.1évet vagy ha ugy vagyok vele akkor 2-t is és csak utánna jönnék haza:D de akkor is csak pár napra vagy 1 hétree (családom miatt).!:D
Igen,még tanulok most ebben az évben végzek (5 éves gimiből)
És te? Tanulsz még?Van szakmád stb.?
amugy én arra is gondoltam hogy lehet találnék kint olyan munkát ami a szamámmal kapcsolatos:D(legalábbis én tök örülnék nekii!
Én sajnos szakmámba biztos nem találnék munkát, ahhoz durva nyelvismeret kellene.:D (banki szakügyintézőnek végeztem)
Viszont itthon mindenképp el akarok végezni egy pókerosztó tanfolyamot, de eddig csak Pesten találtam olyat, amit necces lenne megoldani, mivel nem lakom épp közel Pesthez.:(
De ezt meg akarom csinálni mivel ebből szeretném finanszírozni a kiutamat, plusz nyelvismerettel akár kint is el tudnék vele helyezkedni.Ami még átfutott az agyamon, az egy mixertanfolyam, azt találtam viszonylag közel hozzánk, és azzal is el lehetne akár kint is helyezkedni.(és fő szempont, hogy mindkét tanfolyam 100 ezer Ft. alatt van!!!!ja és tesóm csaja mellesleg Írben pókerosztó, végzettség nélkül, csak oda jártak pókerezni és volt állás és megpróbálta.Na azzal viszont kurv@ jól lehet keresni!)
Úgyhogy én jövőre mindenképp kimegyek, ha törik, ha szakad.:D
Én is anyukám miatt járnék csak haza évente vagy 2 évente egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!