Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Számodra hogyan telik a...

Számodra hogyan telik a karácsony? A szeretet ünnepe vagy nem?

Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 17:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy vagyok, mint aki 4-gyel előttem írt...

Nem telik jól, sőt, borzasztó... 4éve 21-én meghalt Anyukám, azóta nem szeretem a karácsonyt... Apa akárhogy közeledik, nem bírom ezt a színjátékot... Semmi nem olyan, mint régen... és tudom, h már nem is lesz, de akkor is borzasztó az egész..

Irigylem azokat, akiknek együtt van a család, és tényleg a szeretet ünnepe van...

Ha ezen a napon hozzám szólnak, már a bőgés határán vagyok.. Egyszerűen nem bírom.. és azt sem, hogyan tudnám túltenni magam ezen az egészen...

Nem tudom, 18évesen, miért kell ezt így megélnem... De ez van...

Sajnálom, remélem nem szomorítottam el senkit, csak megláttam a kérdést, és nem bírtam nem írni... jól esett, h leírhattam...

Egyébként tiszta szívből boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek !!!!! : )

Nani

2008. dec. 24. 20:43
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
És Neked, kedves Kérdező, hogy telik a Karácsony? Szeretet ünnepe-e vagy nem? :P
2008. dec. 24. 20:50
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
Előző vagyok, Nani voltam : )
2008. dec. 24. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ma se telt vita nélkül a nap, úgyhogy nem, családon belül nem volt igazán a szeretet ünnepe, részemről a "fenébe, már megint egy ugyanolyan semmilyen ünnep családi körben, na, majd a barátaimmal jobb lesz éjfélkor", a család részéről pedig a "képmutatás" volt.

Sajnos ez van évek óta.

2008. dec. 24. 22:39
 15/23 anonim válasza:
100%

féltem hogy faterom balhézni fog, ugyanis válnak

eddig minden évben balhézott

most is mielőtt elindultunk anyuval a templomba, morgott egy sort, de szerencsére minden nyugis volt, és nem volt semmi negatív légkör

remélem ilyen marad rokonlátogatás közben is

2008. dec. 25. 00:27
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Unalmas ünnep, mikor még a rokonoknál voltunk látogatni az jó volt, végre dumálni meg minden, de mikor hazaértem, ááh tiszta unalom 1 nap is sok lenne, nemhogy 3:S És nem a szeretet ünnepe, hanem a ki tud nagyobb dolgot venni ünnep, amikor az ünnep valódi jelenteni valója már rég a múlté és mindenki csak a látszatra ad, utálom a karácsonyt...
2008. dec. 25. 00:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
én csak addig szerettem, amíg fehér volt a karácsony (80-as 90-es években nagyon gyakran előfordult) nekem ez befolyásolja hogy van e ünnepi hangulatom vagy sem, úgyhogy sajnos ez idén is elmaradt
2008. dec. 25. 09:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt esett a hó, de attól függetlenül ugyanolyan unalmas volt a karácsony, mint mindig :)
2008. dec. 25. 09:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem yoOl tellett:D
2008. dec. 27. 22:25
 20/23 A kérdező kommentje:
Koszonom Nani, nekem szuper volt. szeretetben szerencsere nem volt hianyom es en is adhattam ez volt a legjobb :) sajnalom h ennyi embernek kellett rossz legyen. :( talan jovore ... :)
2008. dec. 28. 03:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!