Számodra hogyan telik a karácsony? A szeretet ünnepe vagy nem?
Nekem nem telik jól, egyedül vagyok itthon, minden zárva van, semmit nem lehet csinálni. Mondjuk meg is érdemlem, hogy egyedül vagyok. :-(
Szívesen kihagynám.
Nekem speckó nagyon kellemesen telik a szenteste,sajnálom az előttem irókat,pedig ez az év legszebb ünnepe.
Szeretem mikor mindenki örül és boldog,szeretet járja át az egész házunkat.
Örülök annak is hogy aszeretteimnek tetszenek az ajándékok amiket tőlem kaptak.
Remek sütik vannak mindenki annyit eszik amennyit szeretne, karácsonyi zene megy a háttérbe.
Ugyhogy kimondhatom jól telik
a karácsony nálunk.
Én szívemből mondhatom nagyon jól telik(:
Nekem a tavalyi nem volt jó sajnos, talán eddigi életem legszörnyűbb ünnepe volt.
De az ideii<3 örülök mert végre mindenkinek mosoly van az arcán, mindenki boldog, és együtt lehetünk, szeretetben.
Ééés még annak is borzasztóan örülök hogy mindenkinek izlett az ünnepi étel amit egymagam készítettem, mindenféle segítség nélkül, életemben először:D
Remélem az elkövetkezednő napokban sem változik semmi(:
Áldott Ünnepeket Mindenkinek, és aki meg egyedül van, az kapcsoljon halk zenét, és köszönje meg azokat a dolgokat amiket nem vehet meg semmi pénzért. Például az egészségét.
Üdv, Mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!