Babgulyashoz marhahús puhítása kukoricakemenyitovel?
Figyelt kérdés
Ezt a technikat leginkabb ázsiai jellegű etelek készítéséhez használtam eddig. Erdekelne, hogy mi a véleményetek, megfelelő lene a babgulyashoz való marhához is?Henteshez nem tudok menni, a húst csak boltból, elore csomagolva tudom megvenni, igy nem fogok tudni válogatni nagyon, hogy miféle legyen.2022. okt. 23. 23:10
1/2 anonim válasza:
Marhanyakat, szegyet vegyél. Azok puhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!