Ügyvédek,ügyvédjelöltek!Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg amikor a szemetek láttára a bunkó rendőr nyomozó a kihallgatáson igazságtalanul meghurcolja a gyanúsítottat(aki a börtöntől való félelmében dadog,remeg),akiről később kiderül hogy ártatlan?
A kihallgatáson tett vallomást védő nélkül nem lehet figyelembe venni a bíróságon,jól emlékszem a híradóból hogy ezzel érvelt a jogászhallgató Ábel,aki több ember megölését tervezte,és az ügyvédje ezt megerősítette.
Neked mi volt a piti ügyed?
Szokásos értelmetlen, rébuszos kérdés.
A valóságban nincs ilyen.
Tehát arra van tököd, hogy másokat fenyegess, meg arcoskodj itt, hogy te csak a börtön miatt nem vered pofán, de a rendőr bácsi elejt egy kis csipelődös viccet, az lelki traumát okoz neked azonnal.
"Ti hogyan dolgozzátok fel lelkileg amikor a szemetek láttára a bunkó rendőr nyomozó a kihallgatáson igazságtalanul meghurcolja a gyanúsítottat"
Le sem sz*rják. Szerinted érdekli őket, hogy egy rendőr viccelődött egyet egy elkövetőn? Hát hol érdekli. Egy normális embert nem visel meg, csak egy ilyet akinél baj van az irányító toronyba.
Az a szemét akit megfenyegettem becsapta anyukámnak,pénzügyi kárt okozott neki,jogi úton nem lehetett visszaszerezni a pénzt,ez már lassan 15 évvel ezelőtt történt,én azóta sem álltam bosszút hanem beletörődtem, sőt, megfogadtam hogy sosem állok bosszút senkin hanem beletörődök minden gonoszságba.Egyszer ha neadjisten öngyilkos leszek,akkor sem állok bosszút senkin közvetlenül előtte(kiterjesztett öngyilkosság),hanem beérem annyival hogy utolsó lehelletemmel megátkozok mindenkit aki szemétkedett velem és a következő pillanatban fejbe lövöm magam.(remélem azért nem leszek öngyi,de ki tudja merre visz a végzet)
Persze, ne is érdekelje az ügyvédeket ha igazságtalanul bánnak valakivel a kihallgatáson.
Én például sajnlom ha valakivel igazságtalanságot követnek el,engem megvisel,rámtör olyankor az érzés hogy milyen kegyetlen,igazságtalan és gonosz ez a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!