A steel bakancsok tényleg nagyon rossz minőségűek?
Figyelt kérdés
Életem első acél betkós bakancsát szeretném megvenni.
Tisztában vagyok vele hogy be kell kicsit törni és az első két hét kényelmetlen lesz.
De tényleg nagyon rossz a steel ? Mert shellys-t,red roostert sem lehet kapni martens az meg kicsit drága nekem talán még az altercore jöhet szóba de azt sem tudom hogy milyen lehet:(
2022. okt. 9. 22:16
11/18 A kérdező kommentje:
Rendben akkor még gondolkozom hogy akkor a steel jó lenne e nekem vagy gyűjtsek még :)
Köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 11. 21:50
12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként az igaz hogy a steel az szétcseszheti véresre akár a lábamat?
2022. okt. 16. 18:44
13/18 anonim válasza:
Nyilván be kell törni. Nem csak a steel ez minden bakancsnál így van. Ha túl sokat mész egy új bakancsban garantáltan feltöri a lábadat.
14/18 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!
2022. okt. 17. 20:51
15/18 anonim válasza:
Nem tudom megvetted-e már a bakancsot, de ha nincs pénzed újonnan Martensre nagyon ajánlom hogy nézz szét Vinteden, vagy az erre szakosodott Fb adásvételi csoportokban. Én majdnem újonnan (kb kétszer volt az előző tulaj lábán) kifogtam egy lakkbőr eredeti Martenst 37 ezerért. Konkrétan annyira friss volt hogy be kellett törnöm. Nyilván ami teljesen szét van hordva én sem venném meg csak azért mert márkás, de ki lehet fogni kincseket. :)
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó megvettem már igen eddig egyébként szeretem, jól néz ki és annyira nem is tör:)
De vagy jövőre vagy amikor érzem hogy ideje újat venni ránézek vintedre.
Köszönöm! :)
2022. okt. 28. 07:39
18/18 A kérdező kommentje:
Szia!
igen igen tart még csak már nem olyan szép tiszta:D
2023. szept. 16. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!