Xbox One konzolok amik 60000-ft vagy azalattiak rossz minőségűek?
Xbox One Fat,Xbox One S all digital 40000-50000-60000-ft-ok. De azok hamar összeürülékelik magukat?
Ráadásul a sima One S 70000-80000ft, de csak azért mert meghajtós? Az all digital roszabb mint a sima One Slim?
mindenki elakarja passzolni amig még lehet mert pár év már nem jön rájuk játék csak 1-2 fifa
ezek nem érnek többet
Ahhoz képest, hogy milyen régiek még sokba is kerülnek. Csak azért tartják az árukat mert az új generációból nem tudnak gyártani. Az Xbox One fat az a generáció leggyengébb konzolja, nagy is és az újabb játékok elég gyatrán futnak rajta, mert az Xbox One S lett az alapkonzol pár év után és az egy kicsit gyorsabb. Az All Digital azért olcsóbb mert nincs benne lemezmeghajtó így nem tudsz használt játékokat venni rá, csak digitálisan a beépített boltból hivatalos árakon.
Ha egyébként költenél rá többet akkor javaslom, hogy nézz rá az Xbox Series S-re. Visz mindent ami kijött Onera csak gyorsabban. Igaz abban sincs lemezmeghajtó, de már jelenlegi generáció így nem lesz elavult egy-két éven belül. Egy hónapja még 95e forintért is láttam újonnan 2 év garival, használtban szerintem lehet ezt már One S árában is vinni. Ráadásul mivel új a gép ezért nagyon esélyes, hogy van rá még hivatalos gari.
Én 46-ért adtam el nemrég az One S-t (lemezes), tökéletes állapotban.
70-ért vettem még annó 2018 környékén újan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!