21/23 anonim válasza:
Nem tudom, miért viselkednek így emberek egymással - és miért élnek vissza egy megszűnt bizalommal. Nekem a néhai menyasszonyom úgy gondolta, hogy mástól jobban várja, hogy a vénuszdombját simogassa, de miután elváltak útjaink, eszembe nem jutott, hogy nyomozzak utána és ott rúgjak még bele ezt követően, ahol csak sikerül. Ő sem tett velem hasonlót! Nem értem, mire jó másokkal szemétkedni! Fél szemmel - tényleg nagyon ritkán - rákeresek a neten, hogy miként megy vajon a sora, de eszembe nem jutott, hogy ezzel összefüggésben bármit is megtegyek, amivel árthatok, ill. ártok is neki. Van egy élete valahol, valakivel, valakikkel. Van családja. Látom a arcán, hogy nem igazán boldog ott sem, de a saját életét éli, tőlem háborítatlanul. Semmivel sem érzem magam kevesebbnek senkinél azért, mert nem aljaskodom vele! Pont!
22/23 anonim válasza:
#16. Azért írtam múlt időben azt, hogy azt gondoltam minden rendben volt, mert ez már a múlt! Elmúlt! Az, hogy én azt gondoltam minden rendben volt, azt jelenti, hogy nem voltak olyan jellegű problémák, amit azt vetítették volna előre, hogy bármi baj van a házasságunkban. Én nem láttam ilyeneket, ő pedig nem mondta, hogy lenne probléma. Az utolsó pillanatig úgy tűnt nincs semmi baj. 3 hónapon keresztül volt kapcsolatban a pasival mielőtt elmondta. Ugyanúgy elmentünk a lányokkal kirándulni. Megünnepeltük a házassági évfordulónkat. Közben ő már a pasival kavart. Persze utólag már láttam jeleket. Ugye a szombati túlóra, és helyettesítés. Azt mondta, a pasiba szerelmes lett. Ennyi! Van ilyen!
23/23 anonim válasza:
#17. Mit hibáztam?
Nos elmondom!
Egyik pillanatában azt vágta a fejemhez, hogy sosem volt belém szerelmes, csak mivel nem voltam soha kicsapongó, így hozzám jött feleségül. Viszont egy kérdés, amire tőle sem kaptam választ! Minek szült nekem 2 gyereket? Ha sosem szeretet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!