Sosem voltam egoista..ez is egy olyan mondat, leírni vagy mondani könnyebb mint csinálni, mindenkinek vannak egoista pillanatai, vagy életszakaszai, na látod ezért kérdezgetek én, ezért vagy te gyanús.
Te még mindig nem mondtam semmi ítéletet..és még mindig nem muszáj megosztanod a részleteket..csak eddig nem írtál semmit, az eddigiekre kár volt megnyomni a gombokat, mert kicsit túl egyszerű, túl hihetetlen.
"Azt gondoltam minden rendben van a házasságunkban. Azt mondta szerelmes lett"
Lehet hogy csak ilyen szófukar vagy, és nem szeretsz vagy nem tudsz kifejteni dolgokat, ez nem baj, de néma gyereknek anyja sem érti a szavát. A két idézett mondatodból az első szerint azt gondoltad minden rendben van..de kiderült hogy nincs minden rendben? Mi nem volt rendben? Csak mert az hogy szerelmes lett nem függ feltétlenül attól hogy minden rendben van-e nálatok, ha mégis függ akkor inkább csak annyiban hogy nincs rendben valami,és nyit ezért nyit másfelé. Ugyanakkor az hogy szerelmes lett nem feltétlenül jelenti azt hogy volt gond a kapcsolatban, mégis úgy írod azt gondoltad minden rendben, múlt időben, mintha kiderült volna hogy mégsincs minden rendben, nem pedig úgy hogy az új kapcsolat a gond. Látod barátom..apróságok, részletek..tudod az apróbetűs rész amiket nem szeretünk mondani..
Rendben..nem ezekre gondoltam..egy kapcsolat általában két egóból áll, ezek ritkán vannak egy szinten, az egyik legtöbbször uralkodik valamilyen szinten a másik felett, csak erre nem mindig tudatosak a felek, és ebbe bele lehet fáradni, ritka az amikor 2 ego egyazon szinten van mert az egok vagy másnéven személyiségek nagyon különbözőek, ráadásul változékonyak, állandó változásban vannak, a hatalmi játékok átfordulni is képesek, hogy uralkodóból uralt lesz és fordítva, nem mindig szembetűnő az uralkodás, van amikor még külső szemlélőnek is alig észrevehető.
A legeslegritkább mint a fehér holló amikor egy kapcsolat nem az egók játékán alapszik hanem a feltétlen szereteten, a feltétlen elfogadáson, a feltétlen megengedésen, egy ilyen kapcsolat nem tud véget érni, a felek egymás tudatosságát fejlesztik kölcsönösen, teljes egyetértésben, és békében, egy ilyet csak kívánhat magának az ember. Az egós kapcsolatok amit természetesnek hiszünk tele vannak gondokkal, indulatok, elnyomott sérelmek, a tudatlanság, és a véletlenszerűség jellemzi, szakítás, vagy megkeseredés a sorsa. De attól hogy valaki ezekre nem tudatos, nem lesz kisebb a fájdalma amikor a tragédia, a szakítás megtörténik, ezért részvétem utólag is, és kívánom hogy megtaláld a békédet. ♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!