Volt egy autó balesetem sérült nem volt ma volt kár szakértő meg nézte a kocsit azt szeretném meg kérdezni hogy most körübellu mennyi időn belül fizetnek ki!?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 17:19
1/14 anonim válasza:
Attól függ milyen biztósító,mekkora a kár,mikor volt.stb.
2/14 anonim válasza:
Ha gyors kifizetés kértél, akkor aránylag rövid időn belül, de csak az meghatározott kárérték töredékét. Viszont bármire elköltheted, a te dolgod.
Egyéb esetben a szerviznek fizetik ki a számla szerint, illetve a megállapított kárértékig, az avulást is figyelembe véve.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem szervizbe van a jobb eleje sérült és a váltó le szakadt mit jelent a gyors kifizetés?
2022. okt. 4. 18:44
4/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egy képet kérhetek hogy néz ki hogy le van szakadva a váltó. Olyat még nem láttam.
5/14 anonim válasza:
A gyors kifizetés úgy néz ki, hogy miután a kárszakértő elvégezte a feladatát, beballagsz a biztosítóhoz, és közlöd, hogy gyors kifizetést kér. Nem biztos, hogy betűre pontosan írom a nevét. De mint mondom, az össze nem fedezi a felmerülő kiadásokat. Ha nem akarod javíttatni valamiért, akkor érdemes ezt választani. Mondjuk azért, mert te magad is rendbe tudod hozni olcsóbban, de az alkatrészeket nem saját zsebből fizetnéd.
6/14 A kérdező kommentje:
Biztosítási nyomozó hívott ma mindent meg kérdezett de miért kell nyomozó?
2022. okt. 5. 17:01
7/14 anonim válasza:
Káresemények valótlanságának a felderítése a feladata. Lehet, a másik fél vitatja a felelősséget, vagy ő is beadta „ellened” az igényét.
8/14 anonim válasza:
A kárszakértő nem mondott semmit? Vannak pl. akik olyan sérülést is próbálnak eladni újnak, amelyek több évesek, és saját hibásak.
9/14 A kérdező kommentje:
A kár okoznak is ugyan az a vezeték neve mind nekem azt kérdezte hogy nem e a testvérem
2022. okt. 5. 17:07
10/14 anonim válasza:
Ilyennel már találkoztam kérdésben, de ott nem volt nyomozás. Ha nincs közötök egymáshoz, akkor nem lesz gond, de lassítja az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!