Ha te találnál egy telefont eladnád?
Nem. Megpróbálnám visszaadni a tulajnak, ha ez megoldható. Ha nem, akkor bevinném a helyi rendőrségre.
Ha a tulajnak van egy kis esze, akkor beállítja azt, hogy még gyári visszaállítás esetén sem lehessen a telefont használni a régi fiók nélkül (A Google is ad erre módot az FRP Lock képében, de a Samsung Account is, és a Xiaomi mi account is rendelkezik ilyen védelemmel). Az Apple ICloud záráról meg nem is beszélve. Szóval semmi értelme nem lenne az ilyen telefont eladni, mert ha van egy kis esze a vásárlónak, akkor nem veszi meg, és ha van egy kis esze a tulajnak, akkor beállítja a fent említett óvintézkedéseket.
Pont ma a jófogáson találtam egy hátlap sérült telefont bőven ár alatt, gondoltam rákérdezek mert a hátlap sérüléssel is bőven ár alatt volt.Úgy hirdették alkatrésznek eladó hátlap törött a kijelző keret meg minden más jó csak icloud zár van rajta azért annyira olcsó.írta is a fickó ugyan mit gondoltam miért ilyen olcsó mert icloud zárral jobb áron nem tudja eladni,azt írta még költözésnél találta a telefont.
Fura költözik talál egy telefon és nem az jut eszébe esetleg utána nézek kié lehet hanem eladó egy sérült telefon alkatrésznek...
6/
Nem drágán adja csak ha talált valamit elsőnek is a hasznot látja benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!