Ti kiakadnátok ha egy 17-18 éves haverotok telefonjában egy 11-12 éves lányról találnátok képeket?
Ez önmagában még nem furcsa. Lehet családtag, ismerős stb...
Ha szexuális jellegű a kép, akkor meg 1 esetben oké számomra.
Ha régi képről van, szó amit akor készített, amikor ő is 12 éves volt és azóta nem törölte ki mert emlék.
(Ezt sem mondanám annyira normális dolognak, de ez az egy eset amire még azt mondom, hogy valamennyire megértem, de a 11-12 éves ehez már lehet túl fiatal...)
Alapból tisztelem annyira a barátokat, másokat, hogy nem turkálok telefonjába.
Majd megmutat valamit, ha akar.
Nekem pl 7-8évvel fiatalabb fiú tesóim vannak. Nyaraláskor meg egyértelmű, hogy a vízparton csak fürdőnaci van rajtuk.
Mindegyikünk sportol, karban tartja magát és nem vagyunk átlagos kinézetűek.
Szóval ha meglátnád őket 1-1 bepózolós képen egyszál fürdőnaciban telómon...
(27 éves nő vagyok)
Ha meg olyan lányokra bukik ...no comment.
Nálam volt olyan szituáció, hogy tudták volt kollégák van párom.
Aztán egyik nap hallottam a pletyiket a rosszindulatú ostoba néptől:
Milyen hűtlen egy rib∆nc vagyok stb....
Amikor fülembe jutott, lementem irodából az ebéd szünetükre és rákérdeztem egyenesen mi is ez a rib∆ncozás a hátam mögött...
...tudod mi volt?-.-"
Láttak kb 4x a posta fele kiszállni egy fehér autóból s puszit adtam a srácnak nagy öleléssel...
A TESÓM kirakott a postánál, mert útba esett neki 😅😅😅-.-"
Én azt mondom sokaknak (főleg) akik nem igazán ismernek: "van szád kérdezz!"
Viszont te egy büdös paraszt vagy s ha megkérdezed tuti kapni fogsz: mit nézegeted a telóját barátodnak.
Mivel hajnalba írtál, kinézem belőled azt, hogy buliztatok vagy valami, ő kidölt, te meg kutakodtál.
Én egyszer kaptam rajta egy havert turkálni a cuccaim közt ... Kitagadva a köreimből.
A bizalmasaimnak pedig megengedem azt is, hogy pénztárcámba nyúljanak, ahol nem pár tízezer van... Akiknek ilyen bizalmat kaptak, az nem véletlen volt, de a telefonomat akkor se adnám oda turkálni.
Főleg hogy párommal sok mindent megörökítünk.
Szégyen hogy nincs benned annyi, hogy emberként se tiszteled a haverod magánszvéráját.
Orrocskád cuki porcait alulról felnyomtam volna agyadig egy lendülettel 🤣
27/N
Az meg a másik ja, hogy bárkije lehet.
Ha nem "olyan" képekről van szó, akkor az ő dolga, de ha mégis "olyan", akkor is még mindig inkább képekre verje szerintem, mint hogy tetlegességig menjen. Felnyomni én biztos nem nyomnám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!