Szeretem az ilyen fajtákat,te olvastál-e már ilyet,hasonlót?
Na szóóval!
Nagyon szeretem az olyan témájú dolgokat,storykat amikor egy lányt hozzákényszerítenek egy bizonyos férfihoz.És esetleg később még gyerekük is születik.
Az olyan jó amiben a lány nem szereti a fiút,de megszereti,de az olyan is jó amiben a nem szereti meg,de közelezően mellette marad.Olyanról szó se essen,hogy elmegy a pasastól.
Ilyesmi témájú,manhwa-kat,wattpad storykat,animét,kínai animét,akármit keresek,keresnék.
Ha tudtok ,írjátok le
Ezek a kényszerházasság sztorik, és bannolt tartalomnak számítanak a Wattpadon, mivel ez a nőkkel szembeni bántalmazás egyik gyakori formája a mai napig bizonyos kultúrákban.
Indiában bizonyos családokban, ahol még ilyen férjeztetés zajlik, képesek elrabolni a saját lányaikat a szülők, kiragadva őt a saját megteremtett életéből, társaságából, hogy hozzáadják valakihez, aki általában sokkal idősebb, és csak eszköznek tekinti a feleségét.
Ami szerinted tök romi és klassz, az rengeteg nő rémálma. A férj nem lesz jóképű, nem lesz titkon rendes, mert ha lenne benne egy cseppnyi emberség is, nemet mondana a kényszerházasságra.
Kérlek, olvass utána a valóságnak, és ne romantizálj olyan helyzeteket, amikbe te soha nem akarnál belekerülni.
Rakd át "szórakozás" -> anime manga kategóriába drágám.
Imádom az anime, mangákat, ám az ilyesfajta témakört kevésbbé.
Köszönöm a válszokat.Tudom,hogy az ilyenek azok nem romantikusak,nem ilyen komolyabb témájúra gondoltam éppenséggel,nem is hiszem azt,hogy akár aki végtelenül gonosz megváltozhat.
Én egy lágyabb hangvételű történetre gondoltam,amiben nincs erőszak,kicsit poénosabb,ilyesmire.
Azt hiszem a fogalmazásommal volt a gond.Túlságosan sötét jelzőbe raktam az egészet.Sajnálom,ha ezzel megsértettem valakit.
Amúgy kényszerházasságokról azért vannak storyk,nem?Sokat olyan manhwa-ról hallottam ahol ez a téma.Mégegyszer elmondom.A kérdésemmel,kijelentéseimmel senkit nem állt szándékomban megsérteni.
Sajnálom,ha esetleg félreértetted a szándékom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!