Csinálj jégkockát és edd azt.Attól tuti fájni fog a torkod meg sztem taknyos is leszel...
2010. szept. 26. 12:42
12/19 anonim válasza:
Tudod ez nem játék. A nagyapám a régi időkbe amikor komoly betegség volt a tüdőgyulladás belehalt. Meg már nekem is volt tüdő és arcüreggyulladásom is egyszerre senkinek nem kívánnám azt a fájdalmat. Kis híján én is a kórházban kötöttem ki...És tudod mit kívántam? Bárcsak lennék inkább iskolába. Nem tudom elhinni, hogy valakinek nagyobb szenvedés legyen iskolába menni, mint megbetegedni. Szóval te elve beteg vagy.
2010. szept. 26. 12:43
13/19 anonim válasza:
szerintem se tedd!Hülyeség!2 hete 2x is eláztam, 1hete betegeskedek mégis mentem suliba pedig három napja fáj a tüdőm a köhögéstől...rohadt sz@r én főleg azért megyek suliba mert baxot sokat kéne pótolni.ez lenne veled is kapsz egy "tüdőgyuszit" hetekig nem mész suliba fetrengesz a fájdalomtól és amikor örülsz hogy végre vége és nem haltál bele akkor jön a sok pótolni való stb...az egyik rokonom aki nagyon rendes volt most halt meg nyár előtt tüdőgyúlladásba....de ha te vállalod hogy bele is halhatsz mert nincs kedved suliba menni hát állj ki az esőre és majszold a krétát!tényleg marha okos vagy gratulállok!
2010. szept. 26. 13:23
14/19 anonim válasza:
utolsó vagyok
lemaradt hogy a szüleid biztos örüln fognak neked...
2010. szept. 26. 13:25
15/19 anonim válasza:
különben aki hülye az haljon meg természetes szelekció
2010. szept. 26. 13:28
16/19 anonim válasza:
Lődd fejbe magad, hülye gyerek! -.-
2010. szept. 26. 14:16
17/19 anonim válasza:
legyél bátor és mondd meg, hogy nem akarsz suliba menni
amúgy orvos nem ír ki? nálunk csak meg kell mondani, hogy nem akarunk suliba menni vagy hazudni, ennyi
mondd azt, hogy este magas lázad volt, de reggelre lement, kicsit hullott a hajad stb. tutira még további vizsgálatokra is küld majd
2010. szept. 26. 14:24
18/19 A kérdező kommentje:
Aki értelmes válaszokat adott annak köszönöm, aki meg csak szidott, az meg nem érdekel, feleslegesen irogatott..
Igen, ekkora szenvedés iskolába menni. Mert már vagy 3 éve ebben a rohadt depresszióban vagyok, és mindenki magasról sz@rik rá. A fájdalmat is inkább kibírom, minthogy iskolába kelljen mennem. Amúgy nem gáz hogy ha bele is halhatok, még az is jobb ennél mint amilyen helyzetben most vagyok...
Sajnos az orvosom nem ír ki csak azért mert nem akarok menni. Hazudni se tudok mert a szüleim már amikor átmentünk oda, akkor felvilágosították arról hogy szoktam kamulni.
2010. szept. 26. 18:16
19/19 rohameger válasza:
Azt veszem észre, hogy neked inkább van szükséged pszichológus vagy pszichiáter segítségére mint tüdőgyuszira. Beszéld meg szüleiddel, hogy látogassátok meg együtt a legközelebb állót, talán tud segíteni. Addig sem vagy az utált iskolában. Fogadd meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!