Hogyan lehet 1 nap alatt hamar belazasodni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 12:36
1/11 anonim válasza:
Ugye te vagy az, aki mindig beteg akar lenni?
Nem fordult még meg a fejedben, hogy inkább iskolába járj és tanulj?
3/11 anonim válasza:
Gondolom a múltkori kérdés is tőled származik:Olyan betegségem van h lázzal gyógyítható!xD
Na ne hülyéskedj!
Hova akarsz lázasodni?
Itt az őszi szünet.Nemde?
Jaa és ha nagyon beakarsz lázasodni,sztem úszkálj egyet a Dunába éjszaka mesztelenül,de húzz fel 2 betoncipőt a lábadra-.-"
4/11 anonim válasza:
3.válaszoló vagyok!
Ja de akár le is ugorhatsz a 10.-ről!Akkor megúszod az iskolába járást,és még lázasnak sem kell lenned:))
/Pici Cutte/
5/11 anonim válasza:
Ha tejbe rizst eszel spenóttal le öntve akkor lázas leszel.
6/11 A kérdező kommentje:
loool :D
egyszer sem raktam fel ilyen kerdest XD
csak hulyeskedek =)
s jarok is suliba, ezzel nincs gond X)
es az ilyen hasonlo kerdest meg nem en tettem fel XD
de azert kosoznom a valaszokat :) :))
2008. okt. 22. 15:01
7/11 anonim válasza:
Ezeket a válaszokat én nem köszöntem volna meg. Lehülyegyerekeznek? Anélkül itéltek, hogy tudták volna a hátterét. Inkább ne is válaszoltak volna! Feltettél egy kérdést, de nem válaszokat kaptál, hanem sértéseket. Most elég OFF voltam, mert nem tudok kérdésedre válaszolni, de idegesitett miket irkáltak.
8/11 anonim válasza:
Amúgy ha krétát rágcsálsz,lázas leszel..
9/11 anonim válasza:
A jeghideg zuhany (egy oran keresztul) -az az igazi!
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem túl jó a hideg zuhanyos megoldás..hacsak nem akarsz 2hétig otthon feküdni tüdőgyulladással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!