Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tisztelt gyakori kérdések...

Janosvertes32 kérdése:

Tisztelt gyakori kérdések felhasználók! 32 éves érdeklődő vagyok. Normális az,hogyha az ember kihívja a mentőket nem jönnek ki hanem inkább elirányítják az embert az orvosi ügyeletre!?

Figyelt kérdés

volt,hogy a derekam csípőm tájékán a gerincoszlopom végén szűnni nem akaró görcsös fájdalom jelentkezett vagyis volt és mindent mondtak,hogy öt órát kell várni az ügyeleti kocsira közben elég rendesen bőgtem,sírtam ),zokogtam a telefonba a kínzó fájdalomtól amikor kérdezték,hogy mivan én velem a diszpécser vagy ki.

cataflamot vegyek be az orvosi ügyeleten meg elinteztek engem egy algopolirines injekcióval.

azért felháborító,hogy az egészségügyi járulék meg havonta fizetve,rendezve van!!!

2022. szept. 12. 15:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszi köszönöm szépen a válaszukat a kérdésemre.

hát ez magyarirszag.

2022. szept. 17. 23:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Melyik pártra szavaztál? Legközelebb megjegyzed, hogy hova kell szavazni (jahh nem mert az egy kilo ingyen krumpli töröl minden negatív emléket). Meg az ismerősedinek barátaidnak is elmondhatod, hogy ezt tették veled (jahh nem, mert ők meg két kilo ingyen krumplit kaptak, meg kínai akkugyárat a kert végébe és ezért majd oda szavaznak).
2023. szept. 1. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!