Tisztelt gyakori kérdések felhasználók! 32 éves érdeklődő vagyok. Normális az,hogyha az ember kihívja a mentőket nem jönnek ki hanem inkább elirányítják az embert az orvosi ügyeletre!?
volt,hogy a derekam csípőm tájékán a gerincoszlopom végén szűnni nem akaró görcsös fájdalom jelentkezett vagyis volt és mindent mondtak,hogy öt órát kell várni az ügyeleti kocsira közben elég rendesen bőgtem,sírtam ),zokogtam a telefonba a kínzó fájdalomtól amikor kérdezték,hogy mivan én velem a diszpécser vagy ki.
cataflamot vegyek be az orvosi ügyeleten meg elinteztek engem egy algopolirines injekcióval.
azért felháborító,hogy az egészségügyi járulék meg havonta fizetve,rendezve van!!!
Mivel mentö meg személyzet a mentökre alig van, ezért egyszerüen nem jutnak el mindenhová, csak az életveszélyes esetekhez mennek ki.
Meg abban is igazuk van, hogy ilyen panaszokkal be kell menni az ügyeletre, ez nem a mentökre tartozó dolog.
Ez nem mondva csinált kitalált történet az ágyon ahhol fekszek és akkor is feküdtem fetrengtem ettől a kínzó görcsös fájdalomtól!!!
nem kívánom senkinek sem ezt az érzést komolyan mondom de tényleg amikor kisgyerekként fájt a fogam és kilyukadt elszuvasodott akkor éreztem ezt,hogy nem tudok megmaradni a bőrömben békésen nyugodtan!!!
Kértem MINDEN EGYES kérdésed alatt, hogy ne küldözgess priviket.
Az orvosoddal és pszichológusoddal beszéld meg ezeket, ne abuzáld a GYK-t a siránkozásaiddal.
Igen, mert nem voltál életveszélyben.
Illetve nem, de az egész rendszer rossz.
Én ezért támogatnám a fizetős egészségügy és az állami egészségügy teljes szétválasztását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!