Gimibe keztem el járni és szeretnék kitűnni népszerű lenni de nemtudom hogy csináljam hogy öltözzek? és hogy fiúzzak be? stb.... (lány vagyok)
az én javaslatomnál nincs jobb, eredméyesebb..magam tapasztalatából tudom: a tanárok az év elején elrendezik a tanulókat egy rangsorba, aztán abból ki nem ászol, és a társaid is ezt értékelik.
A lényeg: a legjobb tanulónak kell lenni...az a státusz verhetetlen. Bármilyen csúnya vagy, szegény vagy, nincsenek menő cuccaid, de minden osztályzatod ötös, akkor nem szívatnak. Én tornából rémes voltam, rühelltem mindent, de a tanár mindig segített, mert látta, hogy más mindenben jó vagyok.
Szóval legyél a legjobb, szín ötös. Nem írom tovább, mert nem kérdezted, de az élet így működik.
Én szóltam.
6 vagyok. Színötös nem mindenkink sikerül, inkább fordítva nézd: ne te legyél a leghülyébb. ne csinálj hülyeségeket, ne bohóckodj. ne ezekkel akarj kitűnni.
Légy résen(és nem árt ha van pénzed, soha ne kérj senkitől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!