Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is ciki ha 19evese...

Szerintetek is ciki ha 19evesen szeretnek suliba jarni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 8altalanost jartam csak ki de most szsretnek normalisan tanulni, ugyanis megbantam hogy eddig nem mentem es tudta jol apam par napja hogy menni szeretnek, es amikor mondtam neki hogy jelentkezek ra akkor siekrult lebeszelnie mert olyanokat vagott hozzam hogy tiszta ciki ha 19evesen akarok tnaulnix, meg hogy nekem nem menne, buta vagyok hozza!😭😭😭

Tenyleg ciki? Szerintetek is igaza van?😭 nagyon rosszul esett tole addig mondta amig azt nem mondta neki hogy “jo akkor nem megyek” megsertodve ra…

2022. aug. 30. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tanulni sosem ciki. De írásod alapján az általánost is újra kéne járnod. :/
2022. aug. 30. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
O mondta h buta vagyok hozza!!! Es nem eleg h apam iylenekt hozzam vagott meg te is kezdj el baszogatni hogy jarjam ujra azert nem irok helyesen mert ideges vagyok…. Igazan megerthetned de nem kell.. hagyjuk…
2022. aug. 30. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy buta és nem ciki.

Én 33 éves vagyok, rendszeresen tanulok otthon. A feleségem majdnem ennyi idős, ő most kezd el szaktanfolyamot.

2022. aug. 30. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolso koszonom🥲

Csak hat nagyon magamra tudom venni a dolgokat es bant h apam ilyeneket vagott hozzam, es rosszul esett meg hogy addig mondta mondta amig azt nem mondtam hogy jo akkor nem megyek:(

A kovetkezo kerdesem annnyi lenne hogy van olyan ami online es ingyenes? At tudtok kerlek kuldeni olyan iskolakat, linket en sajnos idaig nem talaltam olyat😥🙏🏽

Elore is nagyon nagyon koszonom a valaszotokat

2022. aug. 30. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagyok és nappalisokkal járok egy osztályba, mert esti tagozat nem indult.

Nem néznek ki, nem ciki. 25 éves korig simán mehetsz még nappalira is, nem lesz semmi baj belőle. Tanulni SOHA nem késő! Nem vagy buta sem. Tanulni kell, és menni fog minden, amit meg szeretnél tanulni. Hajrá! :)

2022. szept. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!