Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha kifigyelték...

Mit csináljak, ha kifigyelték hol lakok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem igazán tudtam, milyen kategóriába soroljam a kérdést, de a sztori: Minden nap sétálok az edzőterembe, visszafele busszal megyek. A buszmegálló és a házam közötti 100 méteren már többször is jött velem szemben egy lepukkant ember (max 25 lehet), akit mindig nagyon ijesztőnek találtam, mert mikor már rég tovább ment és hátrafordultam, végig bámult. Na ma a város másik felében is sikerült meglátnia, és odajött, hogy én vagyok-e, aki tegnap utánafordult. És felsorolta, milyen autóink vannak, és hogy melyik házban lakok. Hát rendes összefostam magam, mert tényleg ott lakok, azokkal az autókkal. Lány vagyok, 18 alatti, és nem tudom, mit csináljak most. Persze letagadtam, azt mondtam nem engem látott, de ha ma is lát hazafele menet akkor elég gáz lesz a helyzet.. Vélemények? :( Más útvonalon nem tudok hazamenni, mivel mondom, 100 méter van a ház és a buszmegálló között.

2022. aug. 24. 12:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tőlem is félnek sokan, pedig sohasem jutott eszembe hogy ártsak valakinek, csak élőben izgulok, és lehet hogy gyanúsan beszélek, nem tudom.
2022. aug. 27. 08:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!