Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy bicikli kicsit rozsdás...

Ha egy bicikli kicsit rozsdás attól eladható?

Figyelt kérdés
Kb. 20 éves a kerékpár és valamiért berozsdálódott. Így kb mennyit érhet? Férfi bringa 28-as.

2022. aug. 15. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy járműről leesett bringám. Ami jelen esetben nem lopottat, jelent, hanem tényleg lerepült az autóról, rossz rögzítés miatt. Nem kicsit sérült. Meghirdettem 1000 forintokért. Mindent leírtam, és részletekbe menően minden lefotóztam. A lejárat előtt egy perccel semmi érdeklődés nem volt, és hipp-hopp felszaladt 20 ezer forintra. Szerintem szerelő-eladó cég lehetett, és feljavítva eladták haszonnal.

A rozsdánál nem mindegy, hogy az egész vázat átette már, vagy csak felületi.

2022. aug. 16. 09:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én szívesen megvenném azt a Trek-et olcsón, amivel Lance Armstrong tekert akkor, mégha itt-ott rosdásodott is.

Apropó... kocsi kicsit rozsdásodott/rohadt valahol... mennyit érhet? Eladható?

nem mindegy, hogy mennyiért, meg hogy egy antik merciről beszélünk, vagy egy szétrohadt kispolákról...

2022. aug. 17. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!