Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Acigányoknak hogytudnám...

Acigányoknak hogytudnám megmondani hogy NEM VAGYOK RASZISTA FAJGYŰLÖLŐ?

Figyelt kérdés

Suliba a cigányok azér akarnak megverni mert : bakancsba járok bőrdzsekibe . És a hajam rövid 3 cm . És a cigányok asziszik fajgyűlölő raszista vagyok. Pedig nemvagyok az !

hogy mondjam el a cigányoknak hogy NEM VAGYOK RASSZISTA FAJGYŰLÖLŐ ,

2010. szept. 23. 17:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Dehogynem utolsó . Ugyanúgy. Pedig attol hogy bakancsos vagyok és punk vagyok nemvagyok rasszista sőt ellenzem a rasszizmust.De nemtudomnekik megmagyarázni.Hogy magyarázam meg nekik ?
2010. szept. 28. 16:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne magyarázkodj...a saját országodban téged ütnek a bevándorlók? Vedd fel a kesztyűt és verd állba őket ha visszaállsz nekik nem fognak baszogatni...sőt tisztelni fognak.
2010. szept. 28. 17:18
 13/22 anonim ***** válasza:
egyszerűbb, ha fajgyűlölővé válsz, mint ezt megmagyarázni...
2010. szept. 28. 18:56
 14/22 A kérdező kommentje:

De ők mindíg többen vannak egyedül nemtudnak nekem magyarázni d emér ?Ha meg megütöm az egyiket jön az egész család meg baráti kőr meg mindenki oszt nekem anyi.

Mit tegyek ?

2010. szept. 28. 19:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen gyáva...megölni nem fognak nyugodtan csapkodd meg őket ha csak 1x is eltalálod őket nem fognak basztatni ez tuti ha meg mégis nem tök mind1? Ha egyszer rádszáltak addig nem szállnak le rólad amíg porig nem aláztak vagy el nem vették mindenedet.Üss vagy téged ütnek!
2010. szept. 30. 17:17
 16/22 A kérdező kommentje:
igazad van ha megütnek visszaütök legaláb tettem magamér valamit
2010. szept. 30. 18:13
 17/22 A kérdező kommentje:

Attol félek hogy ha az egyiket megütöm jön még a plusz családjuk haverjuk mindenki és nekem basztak.

És én nemvagyok rasszista sőt utálom a rasszizmust de ők nemértik tisztelet a kivételnek.Ha már valaki bakancsot hord szerintük rasszista skinhead

2010. szept. 30. 18:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Antifa Ha Ha Ha :D Sharpok... mind ugyanilyen gyávák vagytok .
2011. máj. 27. 15:46
 19/22 skins válasza:
remélem leszopatják a kis kommunista fejed! Punk háháhá
2011. szept. 9. 21:08
 20/22 anonim válasza:

"gyülölöm a nácikat"

tizesbe fogadnám hogy nem cigányok csak álcázzák magukat, hogy az ilyen náci gyülőlőket megverjék....

tehát álcázott Árja Testvériség tagjai...

2012. márc. 30. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!