Acigányoknak hogytudnám megmondani hogy NEM VAGYOK RASZISTA FAJGYŰLÖLŐ?
Suliba a cigányok azér akarnak megverni mert : bakancsba járok bőrdzsekibe . És a hajam rövid 3 cm . És a cigányok asziszik fajgyűlölő raszista vagyok. Pedig nemvagyok az !
hogy mondjam el a cigányoknak hogy NEM VAGYOK RASSZISTA FAJGYŰLÖLŐ ,
"Cigány az, akire a környezete azt mondja, hogy ő cigány."
A legutóbbi, 2001-es népszámlálson a biztosok ez alapján írták be a cigányok nemzetiségét.
Mondhatnám azt, hogy "fajgyűlölő az, akire a környezete azt mondja, hogy ő fajgyűlölő", de szerintem ennek ugyanúgy nincs értelme, mint a fenti kijelentésnek.
Szerintem ha a cigányok eldöntötték, hogy te fajgyűlölő vagy, akkor utálni fognak. Sajnos ők pont azok, akik a fajgyűlöletet generálják.
.A stílusom punk vagyis eleve nemvagyok rasszista. És gyűlölöm a nácikat. Zenét nemszoktam halgatni mer nemszeretek csak gépen vagy rádíóban.
Még várok tanácsokat hogy mondjam meg a cigányoknak hogy NEM VAGYOK RASSZISTA
"És gyűlölöm a nácikat"
De te NEM VAGY RASSZISTA?! :O :D
A rasszizmus fajgyűlöletet jelent.
Rasszista az, aki például cigányokat, feketéket, vagy ázsiaiakat gyűlöli.
A náci pedig a nácizmus vagy más néven a nemzetiszocializmus ideológiájának követője.
Azaz bárkiből lehet náci, ha ő annak vallja magát.
Ezért ha valaki gyűlöli a nácikat, nem rasszista.
18:56
előttem író:
Aha értem, szóval csak a fehér ember lehet rasszista...
Szerintem a cigók között sokkal több a rasszista mint a fehér emberek közt.
Nem egy hír látott már nap világot olyan esetekről amikor a cigányok azért vertek meg valakit mert az magyar..
ma 04:49
Én nem írtam, hogy csak fehér ember lehet rasszista. Ezt honnan sikerült kiolvasnod? Még csak azt se írtam le, hogy fehér. Meg azt sem, hogy ember.
Akkor tisztázzuk:
PÉLDÁKAT írtam a sok közül... amik tehát nem zárják ki, hogy a fehér embert is lehet gyűlölni. Ez egyébként nem csak a cigányokra jellemző, hanem Amerikában pl a feketékre is. Sőt, Afrika egyes részein is egyenesen utálják a fehéreket.
De ugyanígy egy ázsiai is gyűlölheti mondjuk az afro amerikaiakat vagy másokat... stb.
Lényeg tehát: Nem csak fehér ember lehet rasszista.
"tesó vagyok én is"
ha ezt mondod nekik, tuti nem vernek meg^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!