Hogytudnám meggyőzni a szüleimet, hogy megkapjam karácsonnyra :13 okom volt című könyvet? FONTOS!
"Mondjuk ha lenne egy tizenöt-tizenhat éves gyerekem, mindegy milyen nemű, tutira elolvastatnám vele, mert iszonyú tanulságos."
"Kell-e, hogy ilyen témájú könyveket is olvashassanak a fiatalok? Egyértelműen igen. Főleg, ha megértik az üzenetét."- olvastam az egyik oldalon a konyvrol. En meg nem olvastam (15 eves vagyok) , de remelem, hamarosan megrendelhetem. Eloszoris. A TE karacsonyi ajandekod.Tehat elvileg azt kersz, amit csak akarsz. Ezert, ha a szuleid semmikeppen nem ismerik el, hogy tanulsagos konyv, amibol nem azt lehet megtanulni, hogyan legy ongyilkos, hanem epp ellenkezoleg, akkor karacsonyra kernem a konyv arat.(mondjuk kerekitett osszeget) Ezt mar igazan nem tilthatjak el! Es abbol megrendelheted/megveheted a kiszemelt konyvet.
De azert szamit, hogy mennyi idos vagy, mert mondjuk egy 11 eves lany kezebe talan nem adnam( 12-es karika :D) , de ha mar vagy olyan...13 korul, akkor nyugodtan.Nekem a leiras alapjan nagyon tetszik. Ugyhogy remelem, sikerul ravenni a szuleidet!
Sok sikert!
(ha igy sem megy, irok mas tanacsokat is, csak ird meg kommentbe, hogy mit szoltak)
Én is azt kérem karácsonyra :)
Vetesd meg mással ajándék gyanánt, pl. unokatesó, barátnő, nagyszülők stb.
Ha már megvan a könyv, szerintem nem fogják eltüzelni vagy valami :)
Én olvastam és még csak 12 éves vagyok. :D
Eggyátalán nem olyan...na tod, hogy értem :D Sztem érdemes elolvasni mert nagyon tanulságos. Ez a könyv arról szól, hogy nem kell mindjárt öngyilkossághoz fordulni ha rosszul alakul valami. Megtanít harcolni akkor is amikor nincs remény. Sok öngyilkosságot akadályozott meg már ez a könyv. Szerintem nagyon jó, és érdemes elolvasni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!