Hogytudnám meggyőzni a szüleimet, hogy megkapjam karácsonnyra :13 okom volt című könyvet? FONTOS!
Figyelt kérdés
:( Nekem nagyon tetszik a könyv,ezért is szeretném kérni karácsonyra csak az a bökkenő,hogy a szüleim nem engedik,hogy megkapjam,mert úgy látják,hogy ez egy idegbeteg nem nekem való könyv amit nem tudnék feldolgozni...Hogy tudnám őket mégis meggyőzni arról,hogy ez egy jó könyv és inkább arra tanít meg,hogy mindig kell kűzdeni! Kérlek segítsetek! Egyébként nektek(ha olvastátok),hogy tetszett a könyv??:) Előre is köszönöm!:)2010. nov. 12. 17:21
11/12 anonim válasza:
na annyit olvastam a kommenteket,hogy én is el akarom olvasni ...de én most a Girl,15/16-ot szeretném elolvasni!!!!naon kiváncsi vok!!! :D
12/12 anonim válasza:
Én is nagyon szeretném elolvasni azt a könyvet.Ugyanilyen okok miatt én sem kaptam meg karácsonyra.xd Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.:DD De azért remélem te már megkaptad.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!