Manapság minden férfi elvárja hogy a nő kiszolgálja őt?
😂 Anno a randikon már leszegeztem, hogy nálam adok-kapok elv és munkamegosztás van.
Nem akartam belecsöppenni abba a hibába, amit rengetegen elkövetnek.
Párom pl sose várta el, hogy mossak stb rá, mivel ő is ezen elven volt, van s lesz is.
Mindegyikünk heti 1x mos a hétvégén külön magára.
Tányér stb elmosás - magunk után.
Főzés:
Mi és egyik barát párosunk megbeszéltük, hogy minden második napon főzünk.
Egyszer ők, egyszer mi,így csak minden negyedik nap kell főzésre időt szánnunk, azt is felváltva. Egyszer én egyszer párom és a másikunk közben termelt mosnivalót, apró segítségeket intézi.
Takarítás is megosztás alapon.
S szorosabbá, jobbá teszi mindez a kapcsolatot is.
A főzésnek is oka van, miért így csináljuk, mivel mi is és ők is jól járnak, sok időt spórolunk s pl helyette alkotunk vagy kikapcsolunk.
3 nap délutánja szabad mindegyikünknek.
Főzés napján és másnap megesszük a kaját, harmadnap ők főznek (4főre dupla adagot), átugrunk érte, 4.nap a 3. napon főzöttet esszük és 5.nap - mi kezjük újra a láncot.
Tököm főzne naponta szolga módba xD
Ui. : szokták mondani: hü&ye aki hagyja magát.
Sok élő példát láttam (anyámtól egészen idegenekig, akik panaszkodtak) , hogy nők omlottak össze, akadtak ki, minden rájuk maradt.
Nekem céljaim egyikévé vált anno: nem esek ebbe a hibába.
Amikor egyedül laktam, akkor pedig egyik barátommal találtam ki ezt a felváltós dolgot.
Főleg mivel elúsztam a munkákkal. Kellett plusz időt elvennem valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!