Leborotváltam a mellkasaomon és a hasamon a szőrt. Mennyi idő míg kb visszanő?
Az lenne a kérdésem hogy milyen gyorsan nő vissza? Tudom hogy genetika befolyasolja de ugy kb .
19/f
Kb van akinek 3-4 nap után elkezd van akinek 2 hét.
Te is leírtad, genetika dönti el.
Én leborotválom a lábam és 1,5 hét után kezd vissza nőni rá a szőr, és az is kicsi, világos. Egy barátnőm ugyan azon a napon borotválja, de neki 3 nap múlva már el keud nőni
Nekem már másnap látható. Meg függ, hogy növekedés irányába vagy ellentétesen húzod le, illetve borotvahab is kicsit jobb eredményt ad, de azért nem annyira számottevő.
Ha úgy van, lehetőség szerint a gyantához fordulok, csak szokásom kipattogzani, szóval jól kell időzítenem a műveletet, hogy ha még ki is pattogzik, biztos elmúljon. Tehát pl strand előtt min 3 nappal. Borotválást nagyjából bírja, akár egymást követő napokon is.
Ha azon aggódsz, hogy nem tetszene, régi formáját kb 1 hónap alatt már visszanyeri. De már 2 hét alatt is valószínűleg eléggé megnő. De nyilván személy függő.
Átlag 1mm/nap
2 naponta borotválkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!