Miért gáz ha egy férfi beszél egy olyan nőnek az anyagi helyzetéről aki sose dolgozott csak mindent aláraktak?
Egy xy dologról volt szó,hogy ő az utolsó fillérjét ráköltené de hiába mondtam egy normál ember dolgozik a pénzért és csak úgy nem dobálhat ki az ablakon százereket mert ugye van rezsi meg enni is kell meg ilyesmi.De még azt mondja ,hogy sajnáltatás ha egy férfi elmondja,hogy ő nem annyira jó anaygi helyzetben van mint aki azt mondja ,hogy ő se tanulni se dolgozni nem akar sosem mert megteheti alátesznek mindent.És az a lenézés neki,hogy elmondod,hogy neked kevesebb pénzed van mint neki :D
Közben meg a való élet dolgaival tisztában sincs mint valamiért megdolgozni vagy adót fizetni vagy valamit megbecsülni azért mert dolgozott érte az ember.
Minek ápolsz kapcsolatot ilyen személlyel?
A baráti, ismerettségi köreimben egyaránt van mély szegény és milliárdos, ám mindegyikük a valóságban él, normálisak.
Szelektálni kell a gyökereket és az értelmes emberekkel tartani a kapcsolatot.
+minek vagy fennakadva, hogy így reagál? Gondolom nem 2 napja ismered.
Nem gáz, hogy beszélsz anyagi dolgokról, ám azt meg kell válogatni kinek.
Egy rózsaszín buborékosnak...
Tetszik neked az illető, hogy beavatod dolgaidba?
3/
Eddig még tetszett is de amennyi hülyeséget összehordott meg a buta felfogásával inkább már kiábrándító.
5/
Attól alsóbbrendű,hogy ő gazdag én meg nem? Fura felállás :)
7/
csak az írásaiból nem azt vettem le,hogy felfogja a hülyeségeit hanem még van amire büszke is.
"Azt se tudta eddig,hogy van adó azt is el kellett magyarázni neki és milyen szemétség,hogy adót kell fizetni mondta ő."
XD Csak ennyit tudok erre írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!