Szerintetek, ha egy spontán időutazás keretében visszakerülnétek kereken 10 évvel ezelőttre, mennyire lenne nehéz visszarázódnotok az akkori állapotokba? (lent kicsit kifejtem bővebben)
Magyarán az érdekelne, hogy szerintetek mekkora az eltérés a jelenlegi és a 10 évvel ezelőtti világunk között?
Most épp 2022 és 2012-t versenyeztetném meg, de ha esetleg további években is kiemelném ezt a kérdést, akkor azokra az évekre lesz érvényes.
Itt most elsősorban nem magánéleti dolgokra vagyok kíváncsi, hisz azok mindenkinek egyénileg eltérőek lehetnek, hanem közéleti témákra. Mint például a technológia, a filmes és zenei felhozatal, média, politikai helyzet, bármi ami az eszetekbe jut.
Fontos kritérium, hogy semmit sem vihetnétek magatokkal a jelenlegi időtökből!
Mi az, aminek örülnétek, hogy újra az életetek része lehet, és mi az, ami hiányozna a jelenlegi idősíkotokból, mert 10 évvel ezelőtt még nem állt rendelkezésetekre?
Kíváncsi vagyok, hogy kinek mik jutnak eszébe 🙂
Ha a korotokat és nemeteket is feltüntetitek a végén, azt megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!