Miért minden a pénzről szól?
20/
Te is vernyákolsz.
Azért kezd eleged lenni a pénzből mert nem érted.
Mint az emberek 95%-a félsz a pénztől és ezért nem tudod elviselni hogyha témába jön.
Tanuld meg a pénz nyelvét, és máris bátrabban fogsz hozzáállni, én is ezt tettem és sokkal jobban átlátom a pénzcsinálás lehetőségeit, de vannak akik rühellik ha beszélek róla mert azt hiszik hogy a pénz egy szükséges rossz.
22/
Nem is a csinálás hanem a pazarlás meg,hogy ma már mindenhez az kell.Akkor taníts meg a pénzre vagy mutasd meg hol tudom megtanulni.Igen a pénz egy szükséges rossz mert értéket nem sokat kapsz érte jó tudom majd jön a drága autó meg a nyaralás,meg régiségek meg stb... Ami igazán értékes az étel meg a víz max ez az ami értéket képvisel mert ez az alapja az életnek.De a többi semmi sem érték csak ha valaki tárgyi szinten él.
A pazarlás csak akkor zavarjon hogyha te csinálod, ha más pazarol az téged ne zavarjon ne foglalkozz másokkal. A pénz mégegyszer mondom nem egy szükséges rossz.
Ha szeretnéd hogy megtanítsam vagy megmutassam a lehetőségeket, akkor mondj egy platformot ahol tudunk írogatni egymásnak.
24/
Írtam privát üzenetet neked meg email címet is
A mai világban pénz nélkül nem élsz meg, azért. Pl,:nem hiába menekülnek/ terveznek elköltözni Magyarországból az emberek, mert nem elég a fizetés a hatalmas árak mellett, főleg ebben az időszakban. (elsődlegesen)
De vannak olyan emberek, akik másra sem tudnak koncentrálni csak a pénzre, és úgy érzik, ha megtudják mutatni, hogy mennyi pénzük van az menő. (ha erre gondoltál, mert tényleg nem fejtetted ki a témát egészében, így valóban nehéz válaszolni, de ezt nem kell magadra venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!