Miért minden a pénzről szól?
10/
Én most nem egy személyre gondoltam hanem a világra
Az csak a kapitalizmus, semmi más, de a világon egyének vannak és mindenkinek a maga dolga. Az őskorban még emberibb volt az élet, vagy az ókorban, de akkor is voltak akiknek a pénzről szólt. Akár sok embert veszünk, akár egyéneket, mindig az egyén dönt (vagy nem dönt csak követi amit lát).
A világ egészére nézve ez a kapitalizmus jól bevezetett nézetrendszere. A miértre a történelemben valójában ott a válasz, persze nem a tankönyvekre értve. Abbaz ez csak halványan van érintve és csak úgy ahogy...
13/
Nem konkrétan erre gondoltam,hanem úgy általában minden akörül forog ma már pénz nélkül vagy kevesebb pénzel létezni sem lehet anyagin lett a hangsúly mindenben.
15/
Igen azért panaszkodnak rengetegen a pénzről...
..és?
Van olyan haverom aki nagyon kispénzből él nagyon mostoha körülmények között, még is egy végtelenül derűs jópofa figura, akivel mindig valami érdekes történik. Ezért mondom hogy csak hozzáállás meg szervezés kérdése.
17/
Igen csak pl depresszióval nem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!