Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki felvette a covid elleni...

Aki felvette a covid elleni oltást van aki megbánta?

Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 18:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
45%

Nagyanyámat a második pfizer után vitte el a vírus.

Legyengítette a szervezetét az oltás. Ő biztos megbánta.

Én örülök, hogy nem oltattam be magam.

2022. júl. 12. 01:42
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen létezik, hogy az oltás még nem hatott, de gyengít.

Ez szerencsétlen dolog, ritkán fordul elő.

2022. júl. 12. 10:57
 23/27 A kérdező kommentje:
Persze, mert nem is kérnek covid tesztet oltás előtt, beoltanak mindenféle vizsgálat nélkül sajnos
2022. júl. 12. 16:54
 24/27 A kérdező kommentje:
21 Őszinte részvétem nagymamám miatt😢
2022. júl. 12. 16:55
 25/27 A kérdező kommentje:
Ma voltam bent a kórházban akivel találkoztam irnok, ő már megbánta, hogy oktatott az ízületi fájdalmai miatt, oltás óta van neki, azt mondta már sok pénzt költött rá, de nem javul neki
2022. júl. 12. 16:57
 26/27 anonim válasza:
61%

Pfizert kaptam és mindkét oltást felvettem, csupán azért, hogy így végre eltöröljék vagy legalább enyhítsék a korlátozásokat. Elegem volt és van is a maszkozásból (Szeptembertől valószínűleg megint vissza a maszkhoz), szerettem volna zárt programokra menni és étteremben enni. Ausztriába a vidámparka is kellett, így abszolút nem bántam meg.

Semmilyen mellékhatást nem tapasztalok mára. Az első oltás után talán 2 hétig erősen fájt az oltás helye, amikor megfeszült a kezem emelésnél vagy amikor busz fékezett én meg kapaszkodtam. Semmi több, lázam sem volt, fáradt sem voltam.

Szűk családomban csak én oltattam be magamat, mindenki elkapta. Apukám jól viselte, nem érez semmit sem belőle. Anyukám és húgom azóta is csökkent intenzitással éreznek szagokat. Illetve húgom azt tapasztalja, hogy több étel, amit szeretett undorítónak vagy egyszerűen máshogy érződik neki.

Harmadik oltást feleslegesnek tartom, mivel a szervezet csak úgy nem felejt hirtelen ilyen rövid idő alatt, illetve a mutánsok nagy mértékben hasonlítanak az eredeti vírishoz, ami ellen a vakcinákat fejlesztették. Ha muszáj lesz ahhoz, hogy továbbra is úgy éljek, ahogy vírus előtt, hát felveszem, nagy ügy.

Mai napig nem értem miért félnek ennyire az emberek egy egyszerű oltástól. Oltások nélkül az emberiség nem létezne olyan szinten és minőségben, mint ahogy ma létezünk. A járványos gyermekbénulás sem játék, életeket mentett meg. Nem kellett egy vastüdőben megbénulva életeket letölteni.

Ez lehet egy gyorsan elkészített vakcina, de a világ rohamosan fejlődik. 30 éve érintőképernyő sem volt, mégsem ördögtől valónak tituláljuk el. Különben is Karikóék már több, mint egy évtizede elfogadtatták és biztonságosnak ítélték az mRNS alapú vakcinák gyártását. Szóval nem egy újkeletű dologról van szó, komoly egészségügyi ellenőrzéseken megy végig egy vakcina, mielőtt a lakosságot oltásra buzdítanák.

Még egyszer: nem, nem bántam meg. Csak értetlenül állok azok előtt, akik rettegnek tőle.

2022. júl. 31. 23:11
 27/27 anonim ***** válasza:
23%

Erről már beszéltünk sokat.

Az, hogy a vírust elkapod - valamikor - az csak 99%

Az oltás, ha használod, 100%

Az emberi agy sajnos ilyenkor meg tud hülyülni.

Az egybites emberek képtelenek egyszerre KETTŐ szempontot figyelembe venni.

A második szempont: a vírustól 20 emberből 1 meghalhat - az oltásból 2 millióból egy.

Kezelés nélkül.

2022. aug. 1. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!