Aki felvette a covid elleni oltást van aki megbánta?
A te életed.
De sokan voltak, akik mást fertőztek meg, és az illető meghalt.
Nézd: nincs nagyon kedvem egyesével ismét végigbeszélni az összes dolgot, amit már hónapok óta tudunk.
Valóban átadhatja az oltott is - csak éppen tized akkora az esélye. Ugyanis az oltott sokkal rövidebb ideig beteg, nem hal bele, nem kap súlyos szövődményt, és szinte biztos, hogy nem adja át másnak.
Pont azért, mert sokkal jobban megküzd a betegséggel.
De ezek már sok hónapja ismert dolgok!
Te, aki egészségügyben dolgoztál - pont te nem ismered?
#1: nyilván igazat írsz, hiszen miért hazudnál, mi okod lenne rá???
Én viszont egészen mást tapasztaltam. Az igaz, hogy vannak olyan ismerőseim, akik oltások után is komolyabb tünetekkel, de kórházi kezelés nélkül estek át később a fertőzésen. Ugyanakkor egyetlen oltott ismerősöm sem halt meg sem covidban, sem az oltás miatti szövődményekkel. Az meg persze sehol sem látszik, hogy tizedelődne a lakosság, de ezt már betudom költői túlzásnak, és nem ez alapján ítélem meg a teljes írásod valódiságát.
"Te, aki egészségügyben dolgoztál - pont te nem ismered?"
Hagyd, egészen nyilvánvaló, hogy kb takarító vagy hullatologató volt.
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, többen mondták, hogy megbánták, soha többet nem kérnek belőle.
16-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!