Az normális, ha egyik barátnőm ennyire féltékeny?
Figyelt kérdés
Ha valaki mással töltöm az időm, akkor mindig megharagszik, üzenetben ignorál, mintha csak ő létezne számomra. Egy kicsit még a családomra is az. Bár azt annyira nem mutatja ki, mint amikor családon kívül vagyok valakivel. Elég zavaró, mert úgy csinál, mintha rosszat tennék. Lehet azért van, mert legjobb barátnak tart, meg egyke, így talán ez is hozzá tesz. Én is jó barátnőnek gondolom, így nyilván törődök is vele nem keveset, de nekem rajta kívül más is van. Ti mit gondoltok erről?2022. jún. 27. 16:02
1/3 A kérdező kommentje:
..mintha csak ő létezhetne számomra.*
2022. jún. 27. 16:02
2/3 anonim válasza:
lányok vagytok?
Kicsit nárcisztikus, kisajátító, hagyd a fenébe....
3/3 anonim válasza:
Mentális probléma nála, mint ahogy az előző írja. Semmi jó nem sül ki belőle. Próbálj rajta segíteni, de nem biztos hogy sikerül. Semmiképpen ne hagyd magad befolyásolni általa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!