Mit csináljak, hogy egy rossz időszak miatt ne adjam fel az álmaimat?
Úgy érzem, hogy most semmire sincs energiám és semmit sem szeretnék csinálni, de muszáj vagyok folytatni amit csinálok ahhoz, hogy elérjem amit szeretnék.
Valaki valamilyen tanács?
Fókuszálj a célra, az se gond ha kisebb célokkal tartod a lelket ideiglenesen.
Pl számomra pokol volt, hogy startoltam nagy projektemmel és mindent felborított a kezem túlterheléséből eredő súlyos probléma.
Használhatatlanná váltak majdnem 1 évig!
Alig 15°-ba hajlott előre hátra mindegyik.
A terveimet felfüggesztettem, az arra szánt keretet pedig orvosokra, kezelésekre, terápiákra költöttem...
Tehetetlenül semmit se csinálhattam kezeimmel csak a kezeléseket...
Más mosta hajamat, wcn a törléseket kínlódva megoldottam... Stb
A hangulat legyen a legkevesebb gondod! S ezt komolyan mondom, mert senkinek nem kívánom ezt az 1 évet amit lenyomtam torkomon.
Főleg művész lélekként.
Azt hittem dobhatom a karrieremet örökre.
Az apró gyógyulási folyamatok, hajlítási szög növelése volt a rövidtávú cél minden egyes alkalomnál.
Még gyógyulóban van, kisebb dolgokat csinálok, ám az első új alkotásom felett elsírtam magam: végre!
Tűzz ki apró célokat, idővel pedig elkezded azt amit szeretnél külön öröm és sikerélmény lesz.
Ne add fel! 😊
Főleg, ha a célod egy nagyobb, több évre szóló start kezdete.
S abban lévő lépcsőfokonként megszerzett siker építeni fogja lelked, motivációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!