Mit csinálok rosszul?
Szóval a lényeg az az hogy elmentünk barátnőmmel gyakorlatozni a suli miatt, eleve nem volt annyira zökkenőmentes ez az egész az első naptól kezdve de úgy voltam vele hogy szeretem a gyerekeket, takarítani meg szintúgy szóval nincsen baj (pedagógian vagyunk mindketten)
Na de a lényeg hogy ma közölte velünk a főnök hogy menjünk haza, mert hát nem volt mit csinálni
Ezt ne úgy képzelje el senki hogy meg se kerdeztük, mert de megkérdeztük hogy mit kellene csinálni, de erre csak annyit válaszolt hogy "nem kell semmit megoldom"
Aztán mondjuk barátnőmmel hogy jó, leülünk mert 8-12 ig folyamatosan vigyáztunk a gyerekekre, 10orait is adtunk nekik, pelenkaztuk azokat akiket kellett, játszottunk velük stb stb tehát nem mondható el rólunk hogy faszt se csinálunk, meg amire megkértek minket szó nélkül sőt reszemről örömmel megcsinaltam mert miért ne lol?
És ugye 12 kor a gyerköcök elmentek aludni nekem még annyi feladatom volt hogy elmosogassak amit ofc megcsinaltam mert megkellxdd de ennél is úgy vagyok vele hogy örülök neki mert legalább csinálok valamit
Miután ezzel végeztem leültünk a nyugágyra barátnőmmel kajaltunk és vártuk hogy felebredjenek a kicsik hogy segítsünk nekik az öltözködésben
Erre a főnök asszony kijön és így elkezd minket ilyen kedvesen lebaszni hogy "hát mivel úgy se csináltok semmit és úgyis csak pihentek így nincsen értelme itt maradni..." "otthon is lehet pihenni, csak tudjátok így nemtudom ezt a 7 órát leigazolni"
Szóval most így az elmondottak alapján kérdezem én és a barátnőm, mit csinálunk rosszul hogy ennyire bunkó velünk a főnök? I mean ha kérdezek hogy van e munka akkor flegman ott hagy hogy ő megoldja nem kell semmit se csinálni, de ha nem kérdeztem meg akkor meg az a bajaxd
Szóval help me....
Nem akadékoskodás miatt írom, meg semmi de 19 éves vagyok és kötelező nyári gyakorlatot kell elvégeznem a barátnőmmel együtt máskülönben nem mehetek 12. osztályba ...
Az írás stílusom mindig is ilyen volt elnézést ha zavaró lett volna az "xd" vagy a "lol" vagy az "i mean" használata
Egyébként örülök hogy egy ilyen kérdés által leszűröd hogy érett vagyok e az élethez vagy sem.
Illetve teljes odaadással és lelkesedéssel csinálom azt végig amit csinálom, természetesen a kellő tiszteletet is megadva a nálam idősebb és tapasztaltabb munkatarsaimnak
Csak nem értettem hogy mi volt különösképpen a probléma ha egyszer mindent örömmel megcsinálok amit rám bíznak
De természetesen mivel te mondtad nyilván emiatt 13 éves lehetekxdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!