A ZARA elfogadja a visszárut úgy is, ha egyszer használtam és nincs rajta címke?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy papucsot, kb 2-3 órát volt rajtam, borzalmas, ezért szeretném visszaküldeni. Nyilván látszik, hogy volt rajtam, meg levágtam a címkét is, de megvan. Elfogadják vajon?2022. jún. 16. 19:27
2/5 anonim válasza:
Ha látszik, hogy használtad, akkor nem kötelesek visszavenni. Csak ha hibás termék lenne, de itt nem arról van szó.
3/5 anonim válasza:
Dehogy fogadják el. Ha méret probléma lett volna, és nem használtad, akkor igen, mert utána el tudják adni másnak. De egy használt papuccsal nem tudnak mit kezdeni. A boltba sem viheted vissza a zsemlét amibe beleharaptál, azzal hogy nem ízlik.
4/5 A kérdező kommentje:
Hogy tudom lemondani a futárt, aki jött volna a visszáruért?
2022. jún. 16. 20:23
5/5 anonim válasza:
14 nap elállási jog van rendelt dolgokra. De a termék nem lehet hadznált a megismeréshez feltétlenül szükséges mértéken túl.
A két óra sok, de nagyobb baj, hogy megrongáltad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!