Hallottatok már a rondogo weboldalról?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 19:44
31/40 anonim válasza:
Nekem is már csak 1 db kell a 23000000ft-hoz xd ma pörgettem ki a 24. Db-ot xd valószínű ma már el is fogják vinni🤣🤣
32/40 anonim válasza:
Nekem is csak egy hiányzik. XD
33/40 anonim válasza:
Nekem is csak egy kell a 2300000hoz 😂
34/40 anonim válasza:
Detto, most egy hetig nem porgettem, de irtatok 1 hainyzik nektek szoval beleptem es 5 hianyzott erre felnyomta addig, hogy 1 kelljen😂😂😂
35/40 Zhurt válasza:
Nekem 2 hónapja egy kell a 2.3M-hoz szoval sok szerencset, mert nem hiszem hogy barkinek meglesz, aki nem bot😂
36/40 anonim válasza:
Nekem is 1 hiányzik a 2.3M-hoz. De játszok hátha fellép valami rendszerhiba és megnyerem 😂 Amit eddig nyertem, hogy valami vackot megvehetek olcsóbban mostmár véletlenszerű kirakósdarabot kapok, eddig a 2.3M-hoz kaptam volna. De még ha ahhoz is kapnék 10 nap mire jóvárják a kirakósdarabot, addig biztos "megnyeri" valaki. Már emailt is kaptam róla hogy hamarosan lezárul ez a játék. Csak nem értem ehhez hogy adhatja nevét a rossmann.
37/40 anonim válasza:
Na ki nyerte meg itt van Zoltan Benjamin?? Xd
38/40 anonim válasza:
Én is a rossmann által kezdtem el, de úgy vagyok vele reggelente ki telik az időmből, hogy pörgessek. Károm semmi, mivel nem veszek semmit, se kedvezménnyel se anélkül. Viszont azt tudom hogy már jó ideje csinálom 😂 reggeli rutin á nőtte ki magát 😂
39/40 anonim válasza:
Jó pörgetni ha nem fűzöl hozzá sok reményt, már nekem is csak 1 kirakós kell vagy bejön vagy nem.
40/40 Dzsibiribic válasza:
Tényleg csak úgy kell játszani, ha tudod hogy nem fogsz vele nyerni. Az meg egyébként nagyon "érdekes", hogy a magyar oldalon egy bizonyos Emma K. nyert 1000 Ft-ot 4 órája, és a szlovák oldalon is pont 4 órája egy Ema K. vitte el a 10 eurós nyereményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!