Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hallottatok már a rondogo...

Hallottatok már a rondogo weboldalról?

Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 19:44
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
100%
Nálam is pont ugyan így volt :D
2023. aug. 17. 07:23
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is a rossmann végett találtam ide, néztem is hogy miért adja nevét ilyen szutyok oldalhoz, de azért kipróbáltam, úgysem vesztek vele semmit alapon.

Na most a 2 300 000 Ft-os nyereményhez kemény öt darab kellene, de "furcsa" módon két napja egy darabot nem kapok hozzá. Általában valami leértékelt sz*rt ad vagy éppen nincs semmi :DD

2023. aug. 17. 12:25
 23/40 anonim válasza:
100%
Nekem is 5 db kéne hozzá. XD A 2300000hez. XD
2023. aug. 17. 17:59
 24/40 anonim válasza:
100%
Nekem is..rossmannxx
2023. aug. 18. 18:30
 25/40 anonim válasza:
100%
akkor én ez alapján dobom is a kukába ezt a kaparós szelvényt amit a rossmannban kaptam ma
2023. aug. 18. 21:52
 26/40 anonim válasza:
100%
Én is Rossmann. Én is a 2300000-ra kezdtem el gyúrni, aztan mondom van itt 4 darabos is nézzük meg azt. Kb. 7000 Ft-os kerti szerszámkészletre váltottam, de az utolsót nekem se hajlandó megadni.
2023. aug. 22. 00:29
 27/40 Ali3n válasza:
93%
Nekem 21/25 van a 2,3 millához és 20/25 a 300 ezerhez. Megjegyzem a 300-ra gyúrtam, de valahogy ahhoz nem akar adni már 3 napja puzzle-t. Gondoltam feltöltök ezerpárszáz forintot és kapok 4 puzzle-t bár azt nem írja hogy random puzzle-t vagy azt amelyikre gyúrok
2023. aug. 22. 13:14
 28/40 anonim válasza:
100%
Arra tippelnék, hogy az oldal egyfajta modern teleshop, annyi az innováció, hogy itt egy netes játékba rejtve próbálnak rávenni a vásárlásra. Miközben a játékosok reménytelenül gyűjtik a kirakós darabokat, újra és újra "kihagyhatatlan" ajánlatok pörögnek ki a szerencsekeréken. Így aztán "hatalmas kedvezménnyel" lehet hozzájutni bóvlinak tűnő, de erősen túlárazott termékekhez - azzal az ígérettel, hogy a vásárlásért cserébe kirakós darabokat kapsz, amikkel TALÁN milliókat nyerhetsz ( [link] A megvételre ajánlott termékek nagy része REINEO háztartási eszköz vagy XMARTIAN elektronikai cucc. A Reineóról semmilyen értékelhető találatot nem dob fel a Google, az Xmartiannak viszont van weboldala ( [link] tényleg prémium árakkal. Kipróbáltam, hogy tényleg lehet-e bármit rendelni az oldalról, de napok óta a "We can't accept online orders right now" üzenet jön be, bármit teszek be a kosaramba. Cserébe azzal biztatnak, hogy "You can buy all Xmartian products on www.super-znacky.cz"- ilyen oldal persze nem létezik. Minden arra utal, hogy bóvli termékeket árulnak prémium áron, ehhez az egyik márkájuknak csináltak is egy kamu weboldalt, majd a cuccaikat a kirakósok gyűjtögetése közben "leértékelve", de persze még így is túlárazva kínálják. A különböző országokban működő Facebook-oldalaikon nyerteseket is mutogatnak, természetesen nagyrészt ugyanazokat az arcokat más nevekkel: [link] [link]
2023. aug. 22. 14:38
 29/40 anonim válasza:
100%
En is ugyanigy jartam, mint az elottem levok, a Rossmann miatt talaltam meg ezt az oldalt. Hetekig gyujtogettem a masfel millios jutalomra, egy(!!!) darab kellett volna hozza, erre pont mit ad isten masnap, meg mielott porgethettem volna "vittek el elolem". Meg amit fentebb irtak nekem egybol leesett, hogy mar mikor porgetsz latod, hogy nincs is benne az adott nyeremenyhez a puzzle a kerekben. Kamu az egesz.
2023. aug. 25. 11:01
 30/40 anonim válasza:
100%

Július közepe óta pörgetek a 2300000ft-hoz, elején mindig kaptam kirakós darabot, furcsa módon úgy 16 darab után szinte semmi, jelenleg járok 24/25-nél, úgy vagyok vele, tudom nem fogok nyerni, de károm nem lesz abból, ha pörgetek, fizetni kéne érte persze otthagynám egyből, de így, hogy ingyenes úgy vagyok vele, miért ne

De igen, valószínűleg teljesen átverés

2023. aug. 29. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!