Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hallottatok már a rondogo...

Hallottatok már a rondogo weboldalról?

Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 19:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Hónapok óta játszom de van aki 1 teljes éve gyűjtöget eredménytelenül ezt pl. a facen olvastam egy háborgótól..Talán egy hete megvan a 3 millió utolsó előtti darabja de de az utolsó darabon még egy hétig is ülhet a gép amíg egyszercsak belépsz és már kezdheted elölről...

Van egy Mirkó B. nevezetű felhasználó aki hetente 2-3 alkaommal viszi az 1500 és 3000-res aprópénzt de nekem és a többieknek "valamiért" nem sikerült..

"Valami szlovák alibi oldal..havonta nyeretnek egy kis kávéfőzőt,karórát hogy ne legyen feltűnő a pénzek lenyúlása és még hiteles is maradjon a partneroldalak számára undorító az egész..."

2022. dec. 19. 18:41
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Pont most beszéltünk róla, hármunknak már megvan a karácsonyi 3 milla 24. darabja és van akinek már 1 teljes hete...a nyertesek listája szinte mindig ugyanaz..pénzmosó szemétoldal ami teljesen felháborító!!

Inkább fel kéne jelenteni..

2022. dec. 19. 18:45
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Átverés, parasztvakítás, visszaélés, de ha nem jelentitek, akkor működnek tovább.
2023. jan. 3. 11:32
 14/40 meretek válasza:
69%
Szia én is szkeptikus voltam mindaddig amíg sikerúlt kigyüjtenem a ps5 minden kirakóját. Az oldal jelezte és mindenhol minden ismerősöm látta a profilom,hogy én nyertem. 1,5 hét volt amíg megkaptam a nyereményt. Nem tudom mi jó nekik ebben és,hogy ténylegesen mennyi a nyertes,de én tényleg ingyen kaptam meg. Nem tudom még olvasod-e vagy sem
2023. febr. 14. 23:18
 15/40 anonim válasza:
100%

Kiválasztottam a 2 300 000 .- Ft-ot, gondolván, hogy megadom magamnak az esélyt egy játék keretén belül. Ott tartottam, hogy 18 darab a 25-ből, és gyanús volt, hogy míg korábban valamilyen formában szinte mindig sikerült legalább 1 db-ot kipörgetnem hozzá, az adott napon valahogy nem akart szaporodni a meglévő darabok száma.

Godoltam, hogy kicsit jobban utánanézek a dolgoknak. Felvettem videóra a pörgetést, hogy kikockázva lássam, milyen találatok lehetségesek.

Még csak nem is volt a kártyák között olyan, ami akár 1 db puzzle darabot is adott volna a kiválasztott nyeremény eddig megnyert darabjaihoz!!

Legalább benne lenne a listában, és max. nem ott áll meg a "szerencsekerék", ahol bármelyik felsorolt nyeremény 1-1 kirakós darabját meg lehet nyerni. De semmi. Csak olyanok, hogy X Ft kedvezmény ilyen és olyan bóvli vackokhoz, ha a "személyre szabott" áron megvásárolod.

Egyszer véletlenül kattintottam az oldal linkjére akkor, amikor éppen a munkahelyi hálózatunkhoz csatlakoztam VPN-en. Cseh nyelven jött fel szinte ugyanaz, ugyanúgy magas pénzösszegekkel, mint a magyar verzióban, csak éppenséggel a lap tetején felsorolt "nyerteseknek" is cseh nevük volt. Valószínűleg más országokban is lehet játszani velük, nem csak ebben a két EU-s tagállamban. Namármost nemm hinném, hogy annyira jól megy ennek a "cégnek", hogy kb. 2-3 hetente (mert kb. ilyen időközönként "nyer" valaki) minden országban milliós nagyságrendű összegeket, műszaki cikkeket tudnak nyeremény gyanánt kiosztani az állitólagos nyerteseknek.

Szóval tiszta parsztvakítás az egész, feleslegesen keltenek reményeket az emberekben, hogy talán nyerhetnek is valamit.

2023. febr. 19. 09:50
 16/40 pompascaf válasza:
100%
Az furcsa ebben hogy egy Rossmann a nevét adja ehhez...
2023. aug. 8. 00:03
 17/40 anonim válasza:
100%
Igen , én is Rossmann miatt kezdtem el pörgetni... 1 db kirakós kell a Samsung Galaxi Z-foldhoz kíváncsi vagyok meg lesz vagy nem🤣🤣
2023. aug. 11. 09:44
 18/40 Henrietta válasza:
100%
Ma vitték el a Samsung Galaxy Z Fold-ot, te nyerted meg?😀
2023. aug. 11. 10:42
 19/40 anonim válasza:
100%
Sajnos nemxd nagyon fura , hogy hirtelen valaki meg nyerte, mikor már csak 1 db hiányzott nekem belőle xd
2023. aug. 11. 10:49
 20/40 anonim válasza:
100%
Erdekes amig a kávéfőző darabokbol nem lett 24/25 addig a kutyanak se kellett amint megszereztem az utolso előtti darabot "valaki" elvitte
2023. aug. 16. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!