Mit tehetek az ellen, hogy amikor hűvös van, akkor sokat kell vizelnem?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő, mikor 5 perc se telt el, mióta voltam, de már megint annyira kell, hogy alig bírom tartni! Otthon (meg esetleg a munkahelyen) még hagyján, de ha olyan helyre megyek, ahol nincs mosdó? Ilyenkor sokszor majd' szomjan halok, mert nem ihatok, mert akkor tovább rontok a helyzeten. Komolyan, amikor hűvös van, akkor általában ez van, és volt, hogy 2-3 napig tartott. Szörnyű! Ez ellen lehet tenni valamit? Van valakinek jó bevált módszere? Ja és az nem játszik, hogy ne nyissak ablakot, ha hűvös van, ugyanis alapból szeretem a hűvöset, mert könnyen megizzadok, hűvös időben viszont nem annyira. Fiú vagyok egyébként, ha ez számít.2022. máj. 30. 22:02
1/4 anonim válasza:
De ha ez ekkora probléma, akkor miért nem vizsgáltatod ki magad?
2/4 anonim válasza:
Vótmá... ez biológia, így működik.
3/4 anonim válasza:
A kérdés olvasásakor azt gondoltam, hogy melegebben öltözz, de elolvasva a kommentárt azt tanácsolom, hogy menj orvoshoz, aki beutal szakorvoshoz. Ez nem szokványos eset, tehát kezeltetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!