Más is fázik 25 fok alatt?
Figyelt kérdés
Én majd megfagyok ha 25 fok alatt van az idő. Meddig lesz még ilyen az időjárás? Mikor lesz melegebb?
Angliából jöttem haza a nyárra és nyári időt akarok, legalább 30 fokot, de főleg napsütést, legalább az sütne, mert ezt a felhős, szeles időt ott is megkapom, itthon napot akarok. Meddig lesz még ilyen felhòs, hűvös idő?
2021. júl. 2. 12:18
1/7 A kérdező kommentje:
*felhős
2021. júl. 2. 12:19
2/7 anonim válasza:
Mi is onnan tudjuk,hogy megnézzük az elotjelzést. De ha nem megy,segítek. Jövőhéten izzadhatsz
4/7 anonim válasza:
Akkor utazz Kanadába. Nem normális egyébként, hogy valaki 25 fok alatt fázik. Persze ez attól függ mennyivel alatta. Ha valaki 22-23 fokban fázik, az szerintem menjen el orvoshoz, mert valami baj lehet a vérkeringésével.
5/7 anonim válasza:
Én pont ronggyá izzadok 25 fok felett, pont jó a mostani időjárás. Bár itt bent már 27 fok van, a klímát légkeverésre kapcsolva még elmegy, nem kell hűteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Én 25 fok alatt csak pulcsiban nem fázom, rövidnadrágban meg ujjatlanba hűvös van nekem.
2021. júl. 2. 14:14
7/7 anonim válasza:
Nekem pedig 15 fokban sincs hűvös rövidnadrágban és ujjatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!