Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki érti, hogy bankokban,...

Valaki érti, hogy bankokban, postákon, áruházakban miért van 25 fok?

Figyelt kérdés

Érzésre annyi van, mint egy házközponti vagy távfűtéses lakásban, mégpedig az kb. 25 fok. Az alkalmazottakra egy blúzocskát/ingecskét adnak, mialatt a kliens egyik kezében a kabát, másik kezében a táska, harmadik kezében a pénztárca, és ha vásárol, negyedik kezében a zacskó.

Nem értem, miért nem tervezhet a cég formás pulcsit, és azt is rá kellene adni az alkalmazottakra. Akinek nem rossz a vérkeringése, annak nem fog fázni a keze megfelelő vastag pulcsiban se 20 fokban.

Közben ajánlják, hogy 16 fokban aludjunk. Hát, annyiban én 3 takaróval és vastag pizsamával tudok aludni, ha leesik rólam a takaró, megfázom. :D És ajánlják, hogy 20 fokos legyen a lakószoba.

20 fok dolgozni kevés de lakni elég???

2014. febr. 7. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs az annyi
2014. febr. 7. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy te megmérted, hogy annyi?
2014. febr. 7. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
25fok nagyon sok. Nálunk nappal van 20-21 fok, éjjel max. 18. Igaz, nem nyári ruhában járunk, hanem melegítőben +egy mellényben, még sem fázik senki.
2014. febr. 8. 07:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Melegítőben + mellényben én se fáznék, de talán nem úgy akarok járkálni lakásban... főleg, mikor fel kell kelni, át kell öltözni, zuhanyozni kell, aludni kell.

Érzésre totál ugyanannyi van a bankokban, postákon, boltokban, mint egy távfűtéses panellakásban.

Ma is bementem a 220Volt-ba, őrült meleg, alkalmazottak egy szál pólóban...

2014. febr. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!