Valaki érti, hogy bankokban, postákon, áruházakban miért van 25 fok?
Érzésre annyi van, mint egy házközponti vagy távfűtéses lakásban, mégpedig az kb. 25 fok. Az alkalmazottakra egy blúzocskát/ingecskét adnak, mialatt a kliens egyik kezében a kabát, másik kezében a táska, harmadik kezében a pénztárca, és ha vásárol, negyedik kezében a zacskó.
Nem értem, miért nem tervezhet a cég formás pulcsit, és azt is rá kellene adni az alkalmazottakra. Akinek nem rossz a vérkeringése, annak nem fog fázni a keze megfelelő vastag pulcsiban se 20 fokban.
Közben ajánlják, hogy 16 fokban aludjunk. Hát, annyiban én 3 takaróval és vastag pizsamával tudok aludni, ha leesik rólam a takaró, megfázom. :D És ajánlják, hogy 20 fokos legyen a lakószoba.
20 fok dolgozni kevés de lakni elég???
Melegítőben + mellényben én se fáznék, de talán nem úgy akarok járkálni lakásban... főleg, mikor fel kell kelni, át kell öltözni, zuhanyozni kell, aludni kell.
Érzésre totál ugyanannyi van a bankokban, postákon, boltokban, mint egy távfűtéses panellakásban.
Ma is bementem a 220Volt-ba, őrült meleg, alkalmazottak egy szál pólóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!