Mást is lehangoló, hogy megint jön a barátságtalan, hűvös őszi idő?
Szerdától péntekig biztosan cudar idő lesz! Szerdára 22 mm esőt is jósol a köpönyeg.hu! Ráadásul, alig lesz 12 - 15 fok, amit esős, párás időben 10 foknál fogunk érezni...
Bár, hétvégére kicsit javul az idő, de sajnos nem lesz 25 fok...
Kár, mert az embernek ilyen kellemes őszi időben olyan jó a kedve! Komolyan, még jókedvvel is megyek be dolgozni!
Ha hazaérek, kiülök a napra élvezni ezt a gyönyörű időt! Ez tényleg optimális idő mindenkinek, mert se nem túl meleg, se nem túl hideg!
Érdekes, hogy az ilyen erős frontoknál szokásos migrénem még nem "jelentkezett"!
Remélem, még visszajön az indiánnyár és még minimum októberben nem kell fűtenünk!
Bár, én egész évben - vagy maximum nyárig - elviselném ezt a kellemes időt!🙂
Nem lehetsz túl vidám jelenség, ha neked a szomorú, borús, rideg idő tetszik...😅
Milyen ember lehet, aki nem szereti a napsütést...?🙄😮
A kánikula valóban csak akkor jó, ha vízparton lehetünk! Az üvegtetejű raktárban nem a legélvezhetőbb...😁
Viszont, ha nem kell dolgoznom, akkor a kánikula sem zavar! Itthon egy szál gatyában szoktam mászkálni!😁
#1-es vagyok, én szinte már kisgyermekkorom óta szeretem az esőt. Amikor nem vakítja ki a szemem a nap, és amikor szürke minden. Reggeli köd, szitáló eső, vagy épp csendes nyugodt áztató cseppek..egyszerűen fantasztikus számomra. Nah meg a színek...csodás :) Sokan meg velem ellentétben ilyenkor búskomorak, bánatosak stb, és napsütésért könyörögnek. Én meg fordítva, mikor kisüt a nap akkor érzem magam olyan furán, vagy inkább elkeseredetten. Szabira is szívesebben megyek ősz-tél-tavasz alatt mint nyáron.
Mindenki mondja fujj de gusztustalan idő van, meg rossz idő van. Pedig ilyenkor minden él, tiszta a levegő, csodálatos a természet.
Erre mindig azt válaszolom, hogy én szeretem ezt az időt ( s valszeg hülyének, vagy normálatlannak tartanak, mert más a véleményem, mint a tömegnek ) Pl. szabira is azt mondják, az emberek nyáron nyaralnak, nem illik máskor igazán, mert az nem szokványos :) Roppant bosszantó.
Szerintem ez ilyen kollektív társadalmi beidegződés, mindenki mindenről ítélkezik, mi a jó, mi a rossz. Illik azt csinálni, és úgy ahogy mindenki. Ha valaki úgy látja a dolgokat ahogy vannak, a maga szépségében mondjuk pl ezt is, akkor furán néznek. Azért mert véleményed van, és az nem az amit mindenki "gondol".
Ha borús, ködös, esős, hideg az ősz - nem szeretem. Viszont ha napsütéses, viszonylag langyos, akkor a táj színkavalkádja szinte feldob, mert az számomra nagyon szép és örülök, hogy "hosszabb lett" a nyár.
Petőfi: "Itt van az ősz, itt van újra s szép, mint mindig énnekem. Isten tudja, hogy mi okból szeretem, de szeretem".
Ő is alighanem a napsütötte és nem a ködös tájra gondolt (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!