Mit tegyek, kétségbe vagyok esve?

Nekem 1972 óta van gerincferdülésem. Magas növésű férfi vagyok, tehát nem lehet csodálkozni.
Ügyelj arra, hogy mindig egyenes legyen a testtartásod, ne csak egy kézben hordjad terhet, hanem váltakoztass. Fontos a megfelelő torna, tehát a háziorvosodnak mondd el a problémádat, aki alighanem beutal reumatológushoz (vagy ortopédushoz, de inkább az előbbihez, de ez az orvod dolga nem az enyém). Ha tornagyakorlatok, amiket gyakorolni fognak veled, azoikat odahaza is becsülettel végezd. Ha nem segít (bizonyára segít), akkor menj el privát gerincterápiára. Nem olcsó, de ott csak veled foglalkoznak és nem egy csoporttal, ahol együtt tornáztatnak a karcsonttörtekkel, lábat tört emberekkel. A privát nem olcsó, de nekem sokat segített. Ha budapesti vagy, adok címet privátban, nehogy reklámnak vegye valaki.

Kínai talpmasszázs - hetente 3-4 alkalommal!
Könnyű séták a természetben.
Rendszer az életedben.
Egészséges táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!