Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani olyan munkáka...

Tudnátok mondani olyan munkákat, szakmákat, ami nincs elnőiesedve, és nem fizikai munka?

Figyelt kérdés

Fiatal, pályakezdő férfiként tanácstalan vagyok, milyen irányba induljak el. Tb- bérügyintéző szakmám van, de ebben az irányban szinte egyáltalán nem dolgoznak férfiak, így én is más irányba mennék, mert 30-as, 40-es, 50-es nők közé nem tudnék beilleszkedni, és nem is érezném magam jól.

Szívesen fogok bele bármibe, szívesen ülö le tanulni bármi újat, csak olyan munka legyen ahol férfi-nő arány legalább egyenlő, vagy több a férfi.

Sajnos rossz a derekam, úgyhogy fizikai munka kilőve.

2022. máj. 25. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
A férfiakkal se fogsz kijönni ilyen mentalitással. Bocs.Ott is lesznek idősebbek-fiatalabbak, ahol meg fogod találni a generációs különbséget.
2022. máj. 25. 15:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem fogalmaztam bonyolultan, hogy ennyire ne legyen érthető a kérdés.
2022. máj. 25. 16:04
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
27%

"Huszonpár éves férfiként nem találok közös témát 40-es, 50-es nőkkel."

Huszonpár éves férfiként rengeteget tanulhatnál a 40-es, 50-es nőktől a nők lelkivilágáról, gondolkodásmódjáról, Tehetnéd ezt szinte észrevétlenül, megerőltetés nélkül. Hidd el, nagy előnyre tennél szert párkeresés, urambocsá' együttélés során.

2022. máj. 26. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!