Tudnátok mondani olyan munkákat, szakmákat, ami nincs elnőiesedve, és nem fizikai munka?
Fiatal, pályakezdő férfiként tanácstalan vagyok, milyen irányba induljak el. Tb- bérügyintéző szakmám van, de ebben az irányban szinte egyáltalán nem dolgoznak férfiak, így én is más irányba mennék, mert 30-as, 40-es, 50-es nők közé nem tudnék beilleszkedni, és nem is érezném magam jól.
Szívesen fogok bele bármibe, szívesen ülö le tanulni bármi újat, csak olyan munka legyen ahol férfi-nő arány legalább egyenlő, vagy több a férfi.
Sajnos rossz a derekam, úgyhogy fizikai munka kilőve.
pár napja volt hasonló kérdés...
Volt egy csomó hasznos javaslat ott.
"Tb- bérügyintéző szakmám van, de ebben az irányban szinte egyáltalán nem dolgoznak férfiak"
ez miert zavar?
#3 nekem nem dobott ki hasonlót, de akkor megpróbalom megkeresni
#4 közvetlenül mögötte leírtam a választ is. De akkor kifejtem. Huszonpár éves férfiként nem találok közös témát 40-es, 50-es nőkkel. Nem azt mondom hogy lehetetlen, hogy beszélgessünk, hanem azt, hogy a köztünk lévő generációs különbségekből és a nemünkből adódó eltérő érdeklődési köreink miatt nem lenne semmi kommunikáció köztünk, nem találnánk közös nevezőket. Ez hatással van a munkamorálra, ami kihat az ember életére is. Az, hogy nagyon nehéz és sokszor nyomasztó tud lenni beilleszkedni egy olyan munkahelyen, ahol csak ellenkező neműek dolgoznak köztudott, nem gondoltam volna, hogy ezt ki kell majd fejtenem.
#5. ez szimpla kifogáskeresés.
Senki nem barátkozni meg csevegni jár be a munkahelyére.
Nincs helye ilyen álságos kifogásnak, hogy generációs különbség... Minden munkahelyen dolgoznak fiatalok-idősek-középkorúak....
Valamiért nem akarsz alkalmazkodni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!