Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért jó shippelni az idolokat?

Miért jó shippelni az idolokat?

Figyelt kérdés
Akár lány+fiú, vagy lány+lány, esetleg fiú+fiú nem látom értelmét. Néhány shipes fanfiction-t olvastam, viszont számomra egyáltalán nem volt szórakozató. Ráadásul a sok erotikus jelenet miatt meg még több okot adot rá hogy neolvassam. (Ez mondjuk az író izlési kérdése) Remélem tudod hogy ha ship elég híres lesz akkor a kiadó képes direkt eljátszatni az idlokkal olyat ami arra utalhat hogy együtt vannak csupán a fanok szorakoztatásból. Vagy olyan mv készíteni amiben szintén olyan jelenetek vannak amik arra utalhatnak hogy 2 tag párkapcsolatban van egymással. (Bár ez ritka) De egyébként milyen alapon shipeled őket? Mert egymásra néztek a mamán? Már kb emiatt se tehetig meg ezt az idolok mert botrány lesz belőle. Nem akarok senkit megbánatani vagy ellene lenni hogy mit képzel magáról hogy shipeli őket csak szimplán nem értem miért jó ez.

2022. máj. 16. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Rég nincsenek már osztálytársaim, de általánosban apám “shippelt” egy kisfiúval, mindig utalgatott rá, hogy nekem ő tetszik biztos. Nem adtam erre utaló jelet, csak ő szimplán úgy gondolta, hogy mi összeillünk. Rühelltem. 🤢😠 Ha már így felhoztad… :D

Egy nem létező párkapcsolatra senki nem féltékeny. Én is láttam már ilyen lisaxjungkook illúziónak szentelt platformokat. Próbálják bebizonyítani, hogy ők bizony együtt vannak és NYOMOKAT HAGYNAK NEKÜNK, mert pont krvára érdekük, hogy kiderüljön. A bandán belüli párkapcsolat-kitalációk ugyanez (+ egy kis más is, de ezt a válaszom végén kifejtem). Unaloműzés az egész, ugyanúgy ahogy bárminemű bulvár is. Kapsz egy kis adrenalin löketet, ha úgy érzed, éppen más ember (a tiednél sokkal érdekesebb) magánéletében turkálhatsz. Ha meg éppen nincsen semmi érdekfeszítő, akkor kitalálnak egyet, az internet/szocmédia világában meg főőőleg.

A 4. választ írtam (linkeltem) én, ott is válaszoltam a hasonló kérdésre szintén egy linkkel 😅 csak nem akartam már megint leírni ugyanazt. :)

2022. máj. 21. 12:33
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

10.Miért lenne kellemetlen? Engem k.rvára nem érdekelne ha híres lennék, ugyanúgy megkeresném a millióimat. Nem érdekelne, hogy engem Kittike kivel akarna összehozni. Felőlem írhat rólunk fanfiction vagy tudomisén mit, ez engem semmiben nem befolyásolna.

Érdekes, a nyugati sztárok fanjai nem csinálnak ekkora nagy ügyet ilyesmiből, csak a kpop communityben ekkora hatalmas tabu.

Engem nem érdekelnek a shipperek, sokkal inkább irritálnak azok a fanok, akik minden áron ki akarják sajátítani maguknak őket, és elvárnák, hogy egyedül dögöljenek, ha már nekik úgysincs semmi esélyük náluk.

Na ezek szoktak általában hate kommentekkel bombázni női idolokat vagy egyéb celebeket, ha már a kedvencük egy fél pillanatra is az irányukba nézett. Oliviának is ezek a kis görcsök spammelték tele utálkozó kommentekkel az instagrammját. Inkább velük kéne foglalkoznotok.

A fanservicet meg nem tudok mire érted. Mert hogy női idolokra még rá se mernek nézni a fentebb említett okok miatt, egymáshoz meg alapból közelebb állnak. Az hogy kézen fogják vagy megölelik egymást az a kultúrájukból ered. Ott a férfiak eleve ilyenek a barátaikkal.

2022. máj. 21. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

12. Te nagyon félre értesz megint. Engem pont nem érdekel, hogy kpop-ról, színészről vagy bármilyen más közszereplőről van-e szó, szimplán etikátlan az egész.

(Mellesleg én egyáltalán nem is tartozom a BTS fandomba...😀 És amúgy igen, kisajátítani embereket és szapulni a kapcsolatukat vagy bármilyen módon belefolyni, amennyiben nem segítségre van szüksége, undorító.)

2022. máj. 21. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem meg amíg egészséges határok között teszik, addig nincs vele semmi gond. Ha már átmegy az idol zaklatásába, azzal tényleg van gond.

11-es leírta a lényeget : "Unaloműzés az egész, ugyanúgy ahogy bárminemű bulvár is."

Hát ez az. Hadd szerkesztgessék a képeiket ha ez nekik örömöt szerez. Eléggé elfoglaltak a fiúk ahhoz, hogy 99%ról úgyse szerezzenek tudomást.

2022. máj. 21. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:
95%

Ezt annyiszor megkérdeztem már a shipperektol de normális választ sosem kaptam még, csak annyit, hogy "együtt vannak de nem szabad felvállalniuk"

Komolyan néhány embernél szörnyű az iq szint.

El nem tudom képzelni mennyire kellemetlen lehet ez néhány idolnak, pláne, hogy pl a Bts kismilliószor elmondta, hogy testvérként tekintenek egymásra de a sok hülye akkor is vkook, jikook, yoonmin stb 🤦🏻‍♀️

Érzem, hogy nagyon fognak sírni ha kiderül, hogy barátnője van valamelyiknek 😃

2022. jún. 2. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lenne kellemetlen bármelyik idolnak az, hogy egy másik teljese random idollal a fanok őröltek módjára szeretnék, hogy együtt legyen? Gondolj már bele, egy kapcsolatban vagy valakivel, de a barátaid/akárki más, folyton mondja neked hátulról, tolja a pofádba, hogy szerinte, neked xy-nal kellene lenned, csak mert, hogy milyen jól is néznétek ki együtt, vagy mert ugyanabban az évben születettek, mindkettőtöknek van macskája, vagy mittudomén' milyen hülyeség.

És azt sem mondom, hogy van kapcsolata bárki mással az adott idoloknak, de ez valljuk be, szingliként is borzasztóan idegesítő lehet.

A 11-esnek igaza van.

2022. jún. 17. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!