Miért jó shippelni az idolokat?
Figyelt kérdés
Akár lány+fiú, vagy lány+lány, esetleg fiú+fiú nem látom értelmét. Néhány shipes fanfiction-t olvastam, viszont számomra egyáltalán nem volt szórakozató. Ráadásul a sok erotikus jelenet miatt meg még több okot adot rá hogy neolvassam. (Ez mondjuk az író izlési kérdése) Remélem tudod hogy ha ship elég híres lesz akkor a kiadó képes direkt eljátszatni az idlokkal olyat ami arra utalhat hogy együtt vannak csupán a fanok szorakoztatásból. Vagy olyan mv készíteni amiben szintén olyan jelenetek vannak amik arra utalhatnak hogy 2 tag párkapcsolatban van egymással. (Bár ez ritka) De egyébként milyen alapon shipeled őket? Mert egymásra néztek a mamán? Már kb emiatt se tehetig meg ezt az idolok mert botrány lesz belőle. Nem akarok senkit megbánatani vagy ellene lenni hogy mit képzel magáról hogy shipeli őket csak szimplán nem értem miért jó ez.2022. máj. 16. 20:10
1/16 A kérdező kommentje:
Aki esetleg nem tudná az idol bálványt hírességet jelent. A ship pedig azt hogy valaki azt akarja kettő ember párkapcsolatot létesítsen egymással
2022. máj. 16. 20:13
2/16 anonim válasza:
Szetintem a bulvárlapok az ilyen clickbait akarnak minél több pénzt szerezni, néhány fan meg, aki mindkettő shippelt idolt kedveli, teljesen odalesz ezekért.
3/16 anonim válasza:
Semmiért. Ezzel csak ártani lehet.
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy jó "shippelni" az "idolokat".
6/16 anonim válasza:
Mert ha valaki shippeli őket, akkor mi van? Miben más ez, mint mikor Camilát shippelték Shawn Mendessel, vagy Arianát Justin Bieberrel? Attól mert idolok, miben más? Túl nagy ügyet kerekítetek hülyeségekből. It's not that deep.
7/16 anonim válasza:
6. Nem esett le a lényeg. Az a gond a shippel, hogy élő emberek, nem az hogy idolok.
8/16 anonim válasza:
És akkor mi van? xD Úgy csinálsz, mintha bármit is befolyásolna a karrierjükön. Téged anyukád nem szokott shippelni az osztálytársaiddal? Te is élő ember vagy, nem?
Shippelni annyit jelent, hogy szerinted két ember összeillene. Nem értem ezen mi akkora nagy ügy.
9/16 anonim válasza:
Komolyan, mégis milyen formában befolyásolja őket ez bárhogyan is? Az utálkozó kommenteket megértem, de az hogy valaki szerint Jungkook meg Lisa szép pár lenne, az miben árt nekik? Azt ugye tudjátok, hogy Lisának több esélye van összejönni vele, mint nektek? 🤣 Mert azon kívül, hogy valszeg féltékenyek vagytok, nem értem miért zavar titeket ilyesmi.
10/16 anonim válasza:
8. Hát képzeld nem. Ez elég beteges, ráadásul kellemetlen, ha te vagy a másik személy nem érez így irántad vagy te iránta.
9. Nyisd már ki a szemed, minden egyes mozdulatukon rajta csüngnek a shipperek. A stúdiók meg nyilván érzékelik ezt és hozzák a sok fanservicest, aztán a kamerák mögött meg ki tudja milyen kapcsolatban vannak. Kéne tudni, hogy mi az a határ amit nem szabad átlépni és az egyik ilyen az a kapcsolati téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!