Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek? Gáz? Nagyon...

Mihez kezdjek? Gáz? Nagyon gyenge lelkületűnek érzem magam. Többi lent:

Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm, néha találkozunk, nincs köztünk semmi. Néha viszont szükségét érzem hogy megöleljem hozzábújjak. Nem utasított vissza, vagy ilyesmi, de így utólag visszagondolva kicsit szégyellem. Elég magányos vagyok.. Nagyon gáz ez?
2022. máj. 6. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2022. máj. 6. 21:46
 2/2 Dzsoki ***** válasza:
Nem gáz. Nem jó a hasonlat,de amikor két rendőr elmegy egy lakásra és bejelenti a nőnek,hogy a férje elhalálozott,akkor lehet olyan reakció,hogy a rendőr vállán zokog az özvegy. Holott a rendőrt,akkor látta életében,először. Egyébként,ha magányos vagy,meg a fiú is,miért nem vagytok együtt? Jó,részben tudom,mert 58 éves vagyok és van egy 40 körüli barátnőm. Szigorúan barátok vagyunk,mindenféle extra nélkül. Én nagyon szívesen megnéztem volna már,hogy honnan nőtt ki a lába,de vissza lettem utasítva. Azért tartom vele a kapcsolatot,mert értelmesebb,mint a kolléganőim,így valamennyire,agyilag,nem épülök le .Nálatok azért még akármi is lehet!
2022. máj. 20. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!